Easoft som arbetsplats

Välkommen att söka jobb hos Easoft!

Är du intresserad av att arbeta för Easoft med programutveckling, onboarding av kunder eller sälj? Bli en del av vårt team! Vi vägleder våra kunder till en bättre business.

Vad är Easoft?

Vi har hjälpt våra kunder sedan 2013 att förbättra styrningen av deras affärsverksamhet. Vår personal arbetar med programutveckling, onboarding av kunder, sälj, marknadsföring och kundservice.

Vi har kontor i Stockholm men betjänar kunder över hela landet. Vi har även verksamhet i Finland där vårt moderbolag har sitt säte.

Vårt företags styrka är att vi känner våra kunders behov av verksamhetsstyrning genom vår onboarding process. Vi hjälper våra kunder att använda vårt program och få till ett systematiskt och effektivt arbete. 

Varför Easoft?

Växande och utvecklande företag

Vårt företag växer i en rask takt och vi har en fantastisk programvarutveckling som vi kan se i vårt dagliga arbete. Vi har mängder av karriärmöjligheter för goda medarbetare.

Vi arbetar ambiöst i en positiv arbetsmiljö

Vi vill göra ett gott arbete och utveckla vår verksamhet. Arbetet hos oss är ambiöst men likaväl i en avslappnad och positiv miljö. Vi eftersträvar att ha engagerade och drivna medarbetare.

Vi litar på våra medarbetare

Vi ger ansvar och du förvaltar det. Ditt resultat talar sitt tydliga språk och du kan arbeta fritt för att uppnå detta. Du kan jobba på kontoret, hemifrån eller ute på fält.

Lediga tjänster

Se nedan våra senaste jobbannonser. Vill du arbeta med sälj, onboarding av kunder eller programutveckling är du alltid välkommen att skicka en öppen ansökan. Vi kan alltid tänka oss att rekrytera goda kandidater även om det inte finns en aktuell jobbannons för stunden.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Skicka en öppen ansökan

Presentera dig själv och berätta vad du kan bidra med. Vad kan vi erbjuda dig och hur kan du stärka vårt lag?

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: pdf, jpg, jpeg, doc, docx, Max filstorlek: 10 MB, Max antal filer: 3.
      Bifoga t.ex. CV, ansökningsbrev, bilder etc.
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.