Easoft ERP

Verksamhetsstyrning

Genom våra smidiga funktionaliteter kan du ta er verksamhetsstyrning för ert bygg- hantverks och el-företag till en ny nivå. Vi erbjuder ert företag flertalet olika spännande funktionaliteter som kan utveckla ert företag. Anslut dig du också till skaran av våra nöjda kunder!

Förstklassiga lösningar inom verksamhetsstyrning

Faktureringsmöjligheter

Förbättra er verksamhetsstyrning genom våra förstklassiga faktureringsmöjligheter. Ta din fakturering för ditt bygg- eller hantverksföretag till en ny nivå. Genom Easofts faktureringsprogram kan du administrera din fakturering till de vanligaste ekonomisystemen till exempel Fortnox och även till andra vanligt förekommande ekonomisystem.  Systemet är en molntjänst som kan användas på nätet när som helst och med vilken enhet som helst.

Offerthantering

Offerter en viktig del av din verksamhetsstyrning. Offerter är ofta den första delen av ditt företag som du uppvisar för en ny affärskontakt. Därför är det alltid av största vikt att dina offerter har en professionell design, berikande information och vägledande data för din tilltänkta kund.  Du skapar dina offerter online och skickar dem direkt till din kund som kan godkänna dem. Vårt verktyg passar perfekt för små som medelstora företag inom byggbranschen.

 

 

Tidsrapportering

Ta ditt företags tidsrapportering till en helt ny nivå genom Easofts egenutvecklade tidsrapporteringssystem. I systemet kan alla parter som är involverade i ditt projekt enkelt tidsrapporterna direkt i mobiltelefonen, surfplattan eller på sin stationära dator. Du som projektledare kan få total överblick över allt gällande tidrapportering. Likväl kan du använda tidsrapporteringsunderlaget som löne- och faktureringsunderlag.

Projektledningsverktyg

Få total insyn i ditt byggprojekt genom Easofts lätta och användarvänliga molnbaserade projektledningsverktyg. Du som byggprojektledare får bättre projektledningsmöjligheter. Du kan hantera dina projekts eventuella risker i ett tidigt skede och du kan identifiera tidsbovar löpande i projektet.  Systemet är en molntjänst som kan användas på nätet när som helst och med vilken enhet som helst. Genom att använda dig av verktyget slipper du all form av manuellt pappersarbete!

Kundhantering

Kundvård och kontroll över din kundhantering är en central aspekt för alla framgångsrika företag. Genom att införskaffa Easofts kundhanteringssystem får du all kundinformation samlad på ett och samma ställe. Du får automatiserade processer och kan smidigt hantera olika former av kundrelaterade ärenden. Systemet är helt molnbaserat vilket medför till att du kan arbeta i det vart du än befinner dig.

Egenkontroller 

Genom Esofts smidiga dokumentationsfunktionaliteter kan du som byggherre genomföra digitala egenkontroller. Med hjälp av våra digitala egenkontrollsystem slipper du allt krångligt pappersarbete – och kan genom detta effektivisera din verksamhet. Ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå genom våra förstklassiga lösningar.  Via oss får du alltid skräddarsydda lösningar till ditt företag. Och du, vi jobbar alltid kundcentrerat!

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Här nedan kan du bekanta dig med några av de fördelarna som Easofts affärssystem erbjuder ditt företag. Vi jobbar alltid med skräddarsydda lösningar mot våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion.

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supporttjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är ditt företag intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.