Ladda ned en gratis guide:

 

Guide för val av affärssystem

I renoverings- och byggbranschen samt andra installationsföretag borde affärssystemet vara ett lättanvänt verktyg för administration och effektivisering. Systemet ska öppna möjligheter för utveckling av bolaget och fungera som en molntjänst, så att det kan användas överallt och med valfri enhet.

I installationsbranschen är det en stor efterfrågan på ett bra affärssystem för en god styrning av verksamheten. I bolaget finns flera olika arbetsområden som ska skötas och en helhet ska skapas av: sälj, organisering och koordinering, utförande, fakturering, lönehantering, bokföring, kundservice etc.

Vi skrev denna guide, om vad man ska tänka på vid val av ett affärssystem till ett bolag i installationsbranschen – fyll i formuläret och ladda ned guiden gratis!

 


Ladda ned en gratis guide

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så skickar vi en guide till dig. Vi lämnar inte ut dina uppgifter och värnar om din personliga integritet. 

Guiden är helt gratis och förbinder dig inte till något avtal.

    I webbmötet presenterar vi egenskaperna i Easofts affärssystem och går igenom hur Easoft kan effektivisera er verksamhet.
  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Affärssystem EAS AB • Org nr 559264-3315