Easoft SIGN

Elektronisk signatur för alla dina företagsdokument

  • Du får kontrakt undertecknade snabbare och enklare.
  • Alla kontrakt sparas på ett ställe.
  • Hanterbarheten av dokument förbättras på en gång.
  • Du kan använda Easoft Sign på en dator, surfplatta eller mobiltelefon

I enlighet med lag är en elektronisk signatur som bekräftas av stark onlinebankautentisering lika giltig som en undertecknad med en penna.

Använd Easoft Sign nu för 0,00 €/månad!

Easoft Sign sähköinen allekirjoitus

Easoft Sign är redan betrodd av många företag, organisationer och föreningar

                    

Oavsett om du är ett litet eller stort företag, gör Easoft Signs elektroniska signatur ditt dagliga liv mycket enklare!

Vilken elektronisk signatur?

Elektronisk signatur är ett internationellt juridiskt bindande sätt att få en signatur på alla dokument. När du begär en underskrift elektroniskt kan undertecknaren skriva under precis när han vill. Den elektroniska signaturen fungerar 24/7 och 365 dagar om året.

Endast elektronisk signatur 0,95 € / signaturinbjudan (+ moms 24%)

Du betalar ingen separat månads- eller startavgift. Det är därför tjänsten är det mest prisvärda sättet att signera dokument på marknaden med hjälp av en stark onlinebankautentisering.

Hur kan tjänsten aktiveras?

Det enklaste sättet att aktivera tjänsten är att klicka nedan ”Aktivera Easoft Sign gratis direkt!” knapp. Det tar bara några minuter och du kan redan skicka de första dokumenten som ska signeras elektroniskt.

Var kan jag se dokumenten som har undertecknats?

När dokumentet är undertecknat kommer det att skickas till dig via e-post. Du kan hitta originalet och det signerade dokumentet i Easoft-programvaran du använder, där alla dokument lagras.

Kan jag bara använda tjänsten för elektroniska signaturer?

Ja, du kan endast använda signaturtjänsten. Du behöver inte använda andra Easoft-tjänster om signaturtjänsten ensam räcker för dig.

Varför Easoft Sign?

Enkel och effektiv elektronisk signatur för ditt företag

Undrar du hur du kan effektivisera ditt företags processer? Easoft Sign hjälper dig att påskynda signeringen av dokument och gör samtidigt dokumenthanteringen enklare.

Bli inte kvar – byt till digital signering

Använd din tid klokt Med Easoft Sign kan du lägga till ditt kontrakt och undertecknare på bara några minuter. Elektroniska blanketter står till ditt förfogande – om du vill kan du konvertera till exempel ditt företags beställningsblanketter till ett digitalt format.

Gissa inte, följ bara i realtid

Med Easoft Sign kan du övervaka signeringsprocessen i realtid. På så sätt vet du alltid vart du ska gå och du kommer inte att lämnas i mörkret.

Säkerhet först och främst

Med Easoft Sign identifierar du undertecknare med stark identifikation, minimerar risker och samlar in data på ett säkert sätt. Förtroende måste förtjänas, och vi har åtagit oss att garantera datasäkerhet – våra servrar finns i Finland.

Vill du digitalisera mer än att signera?

Easoft Sign är en del av Easofts produktfamilj. Oavsett om du vill digitalisera försäljning, dokumentation, fakturering, verksamhetsplanering eller ansöka om finansiering – vi erbjuder ditt företag en heltäckande tjänst som expanderar nästan obegränsat.

Easoft Sign – ditt företags nya partner

Integrera Easoft Sign direkt i de system du använder. Vi erbjuder dig elektroniska blanketter och ett arkiv som en del av vår tjänst. Effektivisera din verksamhet, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att hantera ditt företag – Använd Easoft Sign idag!

Med ett program, erbjudanden, beställningar, schemaläggning, timmeregistrering och efterberäkning. Ett tydligt system som är mycket anpassningsbart efter dina egna behov. Jag rekommenderar!

Saija Pöyhönen

Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy

Med Easoft-systemet har pappersarbetet minskat avsevärt och tack vare det har tid frigjorts för många andra saker

Sanna Kauhanen

PT Energiaporaus Oy

Enkel tidsspårning och kostnadsspårning av varor är viktiga för oss . Sammantaget kan jag säga att jag i min entreprenörskarriär kunde ta ett ordentligt sommarlov för första gången förra sommaren, så mycket har Easoft gjort det lättare att hantera det hela.

Veikko Haapa-aho

Rakennusliike Haapa-Aho Ky