Easoft ERP

Affärssystem för hantverkare

Easoft affärssystem är skräddarsytt för att tillgodose samtliga hantverkares krav gällande verksamhetsstyrning. Systemet är enkelt att använda, fungerar för mobil/surfplatta och är dessutom helt molnbaserat. Affärssystemet erbjuder dig som hantverkare flertalet smidiga funktionaliteter. Easofts verktyg hjälper dig med allt från planering, uppföljning, kvalitetskontroll och mer därtill.

Ett affärssystem anpassat för hantverkare

Effektivisera ditt hantverksföretags kalkylering

Du kan via systemet få översyn över hur många arbetstimmar det har gått åt i utförandet av projektet. Likväl kan du få översyn hur många arbetstimmar vaddera anställd har spenderat på projektet. Dina anställda kan enkelt rapportera denna information till dig via sina mobila enheter. Vill du göra utdrag på denna information och redovisa för slutkund är det inga problem. Vidare kan du även planera och kalkylera all form av materialförbrukning till ditt projekt. Systemet innehar funktionaliteter inom närvaro- och schemaläggning. Du kan enkelt med systemet kalkylera personalens närvaro till olika bygg- och hantverksprojekt. Systemet innehar även smidiga schemafunktionaliteter. Du kan enkelt med hjälp av systemet schemalägga personalens olika scheman till arbetsplatsen.

Rapportering och dokumentation

Genom affärssystemet kan du genomföra all form av rapportering och dokumentation kring ditt företags hantverksprojekt. Systemet ger dig flertalet digitala rapportmallar som du kan bruka när du genomför rapportering eller dokumentation. Du hittar i systemet digitala rapportmallar för till exempel besiktning, byggdagböcker, egenkontroller, skyddsronder, arbete, installation och reklamation. Eftersom systemet är molnbaserat så kan du alltid dela alla rapporter i realtid till din sälj-, produktion-, projekt- och ekonomiavdelning och ge dessa fenomenala verktyg för uppföljning av verksamheten. Allt ditt dokumenterande sparas alltid tryggt i vårt system, vilket medför till att du inte behöver förvara massa papper på olika ställen.

 

 

Resurs- och tidsplanerings för hantverkare

Easofts tidrapporteringsverktyg hjälper dig att skapa tidrapporter – samt att administrera allt gällande projektets tidsrapportering. Alla inblandade parter i projektet – både anställda och arbetsledare – kan enkelt registrera sina arbetstimmar direkt i sin mobiltelefon, surfplatta eller desktop. Du kan enkelt rapportera i timmar, fasta och löpnande minuter. Genom Easofts tidsrapporteringsverktyg får du alltid en exakt och precis tidsrapportering för dina projekt.

Fakturering för ditt hantverksföretag

Easofts faktureringssystem gör att du ser allting som du skall fakturera överskådligt och enkelt i applikationen – du missar aldrig en faktura. Du ser till exempel vilka arbetstimmar och material i beställningen du har fakturerad och vilka kan du fakturera. På ett smidigt sätt kan du följa och hantera det du fakturerar. Glöm förseningar, påminnelser eller annat krångel gällande fakturaarbetet när du använder Easoft integration till redovisningstjänster. Med vårt system blir det en fröjd att arbeta med fakturering. Om du väljer att använda Easofts digitala faktureringssystem sparar du både tid och pengar. Du sparar likväl på miljön eftersom du aldrig behöver använda något fysiskt papper i ditt faktureringsarbete. 

 

Förstklassig projekt- och lönsamhetsuppföljning

Systemet har inbyggda funktionaliteter för projekts- och lönsamhetsuppföljning.  Du som projektledare får via verktyget en smidig överblick över allt som rör tider, kostnader och lönsamhet. Exempelvis kan du i realtid får fram information gällande lönsamhetsaspekter i form av hur mycket byggmaterial det har gått åt. Vidare kan du även analysera allt gällande kostnadsaspekter i projektet. Även dessa funktionaliteter sker i realtid och du kan enkelt dela med dig all information till hela din projektgrupp.

Ett affärssystem skräddarsytt till hantverkare

Easoft affärssystem är skräddarsytt för att du som ägare, projektledare eller ledare för att hantverksföretag ska kunna ta din verksamhetsstyrning till nästa nivå. Vi erbjuder våra affärssystem till hela Sverige oberoende på vart du befinner dig. Anlitar du oss som din leverantör av affärssystem kan vi garantera dig följande: ett kundcentrerat bemötande, skräddarsydda lösningar, förstklassig support, ett affärssystem av hög kvalitet och smidiga supportavtal. Vidare nöjer vi oss aldrig med några halvdana resultat. För oss är det enda som räknas att du som kund blir nöjd med resultatet.

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Här nedan kan du bekanta dig med några av de fördelarna som Easofts affärssystem erbjuder ditt hantverksföretag. Vi jobbar alltid med skräddarsydda lösningar mot våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Easofts verktyg hjälper dig med allt från planering, uppföljning, kvalitetskontroll och mer därtill. Ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion.

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnade

4. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är du hantverksföretag intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.