Easoft ERP

Affärssystem till VVS

Ta din verksamhetsstyrning för ditt VVS-företag till nästa nivå genom att införskaffa Easofts affärssystem. Systemet innehar flertalet spännande funktionaliteter som kan effektivisera din VVS-verksamhet. Affärssystemet är helt molnbaserat, vilket medför till att du kan utföra all din verksamhetsstyrning oavsett vart du befinner dig. Ta din verksamhet in i framtiden genom att införskaffa Easofts affärssystem anpassat till VVS-företags olika behov och målsättningar.

  Ett förstklassigt affärssystem skapat till VVS

Tidsrapportering

Easofts affärssystem anpassat efter VVS-företag ger er förstklassiga möjligheter inom tidsrapportering. I systemet kan du skapa tidsrapporter – samt att administrera allt gällande projektets tidsrapportering. Alla inblandade parter i projektet – både anställda och arbetsledare – kan enkelt registrera sina arbetstimmar direkt i sin mobiltelefon, surfplatta eller desktop. Du kan enkelt rapportera i timmar, fasta och löpande minuter. Om du vill göra utdrag gällande tidsrapporteringen till slutkund är detta också möjligt. Genom Easofts tidsrapporteringsverktyg får du alltid en exakt och precis tidsrapportering för dina projekt. Du kan redovisa en öppenhet mot slutkund, likväl kan du även upptäcka tidsbovar i dina projekt och effektivisera verksamheten utifrån denna information.

 

Rapportering och dokumentation

Dokumentation och rapportering är en central del av en elektrikers arbetsmoment i ett projekt. Av denna anledning har vi valt att skapa flertalet olika rapporterings- och dokumentationsmallar i vårt affärssystem. Via rapporterna i affärssystemet får din sälj-, produktion-, projekt- och ekonomiavdelning fenomenala verktyg för uppföljning av verksamheten. Rapportmallar kan också enkelt skapas för till exempel besiktning, skyddsronder, arbete, installation, reklamation etcetera . Det finns nästintill obegränsade möjligheter för hur rapportmallarna kan skräddarsys på egen hand. Utöver detta kan vi självklart skräddarsy mallar utifrån dina önskemål och behov.  Vi jobbar alltid lyhört efter våra kunders behov!

 

 

Administrera fakturering digitalt

Undvik all form av manuellt faktureringsarbete genom att införskaffa Easofts affärssystem. Du har möjlighet att sköta allting kring fakturering digitalt direkt i affärssystemet utan onödig pappersexercis, vilket sparar tid för dig och faktureringen går smidigt och effektivt. Easoft gör att du ser allting som du skall fakturera överskådligt och enkelt i applikationen – du missar aldrig en faktura. Du ser till exempel vilka arbetstimmar och material i beställningen du har fakturerad och vilka kan du fakturera. Genom programvaran innehavande ett användarvänligt gränssnitt kan du tydligt specificera vad kunden betalar för. Samtidigt slipper du onödiga missförstånd på grund av krångliga formalia.

Resursplanering

Du kan enkelt dela ut arbetsuppgifter till din VVS-tekniker genom din bärbara dator, mobiltelefon eller surfplatta. Arbetsfördelningen sker snabbt och enkelt med hjälp av smidiga drag-and-drop-funktioner som finns i Easofts gränssnitt. Information om arbetsuppgiftens utförande, plats och annan relevant information skickas i realtid till din VVS-tekniker via SMS eller e-post. Genom att använda resursplaneringsfunktionerna i systemet, kan du övervaka din bemanning gällande personal, se vilka projekt som tar din tekniker i anspråk och justera resurser och arbetskraft enligt behov. Systemet ger dig unika möjligheter att planera VVS-arbeten, kommunicera med dina anställda och ge tydlighet kring arbetsuppdragen.

Lönsamhetsuppföljning

Systemet har funktioner för projekt- och lönsamhetsuppföljning, så att du alltid har kontroll över dina projekt. Easoft ger dig överblick över dina projekts olika tidsplaner, budgetar, intäkter och kostnader med hjälp av grafer, tabeller och checklistor. Du kan snabbt se var du ligger i förhållande till budget och planerad tid i dina projekt och justera din strategi om det behövs. Du får även information om marginalanalyser, så att du vet exakt vilken vinst du gör på varje produkt eller tjänst. Systemet ger dig även en tydlig överblick över vilka uppdrag och arbetsuppgifter som är färdiga, samt vilka som fortfarande pågår eller kräver åtgärder.

Ett affärssystem anpassat till VVS

Vårt affärssystem har flertalet olika funktionaliteter anpassade till dig som driver en VVS-firma. Om du väljer att anlita oss som din leverantör av affärssystem till VVS kan vi garantera dig följande saker: skräddarsydda lösningar, förstklassiga funktionaliteter, bra supporttjänster och ett kundcentrerat bemötande. För oss finns inga halvdana resultat. Vi som företag är nöjda först när du som kund är nöjd med slutresultatet. 

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Här nedan kan du bekanta dig med några av de fördelarna som Easofts affärssystem erbjuder din VVS-firma. Vi jobbar alltid med skräddarsydda lösningar mot våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion. 

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är du VVS-firma intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.