Easoft ERP

CRM-system för bygg- och hantverksföretag 

Är du ett bygg- eller hantverksföretag på jakt efter ett effektivt CRM-system? Esofts CRM-verktyg är utformat för att stödja ditt företag genom varje steg av processen, från planering och uppföljning till kvalitetskontroll och mer. Genom att använda vårt CRM-system kan du effektivisera dina affärsprocesser och säkerställa en smidig hantering av kundrelationer. Vi förstår de unika utmaningarna inom bygg- och hantverkssektorn!

CRM-system med flertalet funktioner

Tidrapporteringsfunktioner

Easofts avancerade tidrapporteringsverktyg ger dig möjlighet att effektivt skapa och administrera tidrapporter för ditt projekt. Genom att använda vårt verktyg kan samtliga inblandade parter, såväl anställda som arbetsledare, smidigt registrera arbetstimmar direkt via sina mobila enheter, surfplattor eller desktop-datorer. Oavsett om du behöver rapportera i timmar, fasta tidsenheter eller löpande minuter, erbjuder Easofts tidrapporteringsverktyg flexibilitet och precision. Med Easofts lösning får du alltid tillgång till exakta och noggranna tidrapporter för dina projekt. 

Rapportera och dokumentera på ett effektivt sätt

Effektiv dokumentation är nyckeln i en elektrikers arbetsprocess. Vårt system erbjuder digitala mallar för besiktningar, dagböcker, egenkontroller och mer. Du kan enkelt dokumentera direkt på plats med din mobil eller surfplatta, vilket eliminerar behovet av fysiska pärmar. Genom intuitiva checklistor möjliggör vår plattform smidig och professionell dokumentering, sparar tid och ökar precisionen i projektets rapportering. Vidare gör ett arbetssätt din organisation mer miljövänlig.  

 

Ta din resurs- och tidsplanering till nästa nivå

I vårt CRM-system för bygg- och hantverksföretag har vi avancerade funktioner för effektiv resurs- och tidsplanering. Som projektledare kan du smidigt hantera tidskalender och kapacitetsstyrning för olika projekt. Verktygets kalender gör det enkelt att planera uppdrag för dina anställda och hantverksteam. Ändringar i kalendern görs sömlöst med ”drag and drop”-funktioner, och du kan snabbt dela dessa ändringar med alla intressenter via din mobil. Vår CRM-plattform strävar efter att erbjuda en professionell och effektiv hantering av tid och resurser i dina projekt, vilket möjliggör optimerad planering och smidig samordning mellan alla inblandade parter.

 

Förstklassig till fakturering 

Vill du optimera faktureringsprocessen för ditt bygg- eller hantverksföretag? Genom vårt system får du en omfattande översikt över allt som rör faktureringen. Du kan enkelt utföra faktureringen via en användarvänlig vy på din mobil, surfplatta eller stationära dator. Systemet ger dig flexibilitet att välja del-fakturering, fakturering för utfört arbete eller en samlad faktura för hela projektet. Förändrings- och tilläggsarbeten kan registreras direkt av installatören, och fakturorna kan skickas ut direkt eller gå genom attestprocessen hos projektansvarig. Våra faktureringsmöjligheter är utformade för att ta din verksamhetsstyrning för ditt bygg- eller hantverksföretag till en ny nivå av effektivitet och kontroll.

Projekt- och lönsamhetsuppföljning

Via systemet får du en omfattande överblick över allt som rör projekts- och lönsamhetsuppföljning. Exempelvis har du tillgång till detaljer kring tids- och kostnadsanvändning för ditt bygg- eller hantverksprojekt. Du kan i realtid följa förbrukningen av material i projektet. Genom vårt resursplaneringssystem kan du också visualisera din bemanning, se vilket projekt varje anställd är engagerad i, samt planera och omfördela resurser och arbetskraft efter behov.

Ett CRM-system anpassat till byggföretag

Vårt CRM-system är utformat med flera funktioner som är skräddarsydda för ditt bygg- eller hantverksföretag. När du väljer oss som din CRM-systemleverantör kan vi erbjuda dig följande garantier: individuellt anpassade lösningar, förstklassig funktionalitet, pålitliga supporttjänster och en kundcentrerad service. Vi strävar inte efter något annat än toppresultat. Vårt företag betraktar sig som framgångsrikt endast när du som kund är helt nöjd med det slutliga resultatet. 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Här nedan kan du bekanta dig med några av de fördelarna som Easofts CRM-system erbjuder.  Vi jobbar alltid med skräddarsydda lösningar mot våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Easofts verktyg hjälper dig med allt från planering, uppföljning, kvalitetskontroll och mer därtill. Ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion. 

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är du elföretag intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.