Easoft ERP

Faktureringsprogram för småföretag 

Vi erbjuder faktureringsprogram för småföretag inom bygg-, hantverks och elbranschen. Genom Easofts faktureringsprogram kan du administrera din fakturering till de vanligaste ekonomisystemen till exempel Fortnox.  

Ett perfekt faktureringsprogram för småföretag 

Skapa och skicka fakturor i ett enkelt gränssnitt

Med Easoft har du möjlighet att skapa visuellt tilltalande fakturor med bara några klick via din enhet. Välj bland en mängd visuellt tilltalande mallar och anpassa dem efter ditt företagsbehov. Du kan med hjälp av systemet enkelt specificera vad kunden betalar för. Vill du specificera fakturorna lite extra kan du även bifoga egna bilder, noteringar och tabeller direkt in i fakturan. Efter ivägskickad faktura kan du även spåra fakturornas status i realtid. Om du har återkommande fakturor på månadsbasis så kan du likväl även via systemet lägga till automatiska utskick till dina fakturor.

En säker lösning för ert företag

Säkerhet är en viktig del av vårt faktureringsprogram. Programmet har inbyggda säkerhetsfunktioner för att säkerställa att dina fakturor och kunddata är säkra och skyddade. Du kan känna dig trygg med att dina viktiga affärsdokument inte kommer att hamna i fel händer. Säkerhetsfunktionerna inkluderar till exempel lösenordskydd, kryptering av data, brandväggsskydd och regelbunden säkerhetsuppdatering. Dessutom är programmet designat för att skydda mot oönskade intrång och dataåtkomst från obehöriga personer.

 

Ett miljövänligt alternativ

Digitala fakturor är mer miljövänliga än traditionella pappersfakturor. I stället för att skriva ut fakturan på papper, kan du välja att bara spara den digitalt i Easofts faktureringsprogram. Detta kan bidra till att minska pappersförbrukningen och göra din verksamhet mer hållbar och attraktiv i dina kunders ögon. Digitala fakturor är också mer ekonomiskt hållbara. När du skriver ut en faktura på papper behöver du använda skrivare, färg och papper, som alla kostar pengar. Genom att välja hantera all din fakturering digital via vårt system kan du undvika dessa kostnader och därmed spara stora pengar på lång sikt. Easoft Docs digitala faktureringar ger dig inte bara hållbara lösningar – utan kan ge ert företag ekonomiska vinster.

 

Allt faktureringsarbeta centraliserat

Med hjälp av vårt faktureringsprogram för småföretag inom byggbranschen får du en tydlig överblick för allt gällande ditt företags fakturering. Allt finns samlat under en och samma vy i gränssnittet. Du ser enkelt vilka fakturor som är betalda, vilka som inte är det och massor av annan form av nödvändig information. Du behöver inte heller flera olika programvaror för att hantera dina fakturor, allt kan skötas via detta system. Genom att använda vårt program slipper du hantera flera fysiska dokumentationsverktyg och alla dina fakturadokument samlas på ett och samma ställe.

 

Projekt- och lönsamhetsuppföljning

I systemet har du tillgång till all information gällande dina projekts olika tidsplaner, budgetar, intäkter och kostnader. Genom visuellt tilltalande checklistor, grafer och tabeller får du på nolltid en total överblick över alla ovanstående delområden i gränssnittet. Du kan enkelt och snabbt få insikt i var du ligger i förhållande till budget och planerad tid, samt justera din strategi för projektet om det behövs. Vidare kan du få information om marginalanalyser, d.v.s. upplysning hur mycket vinst som görs på varje produkt eller tjänst. Systemet ger dig även en tydlig överblick över vilka uppdrag och arbetsuppgifter som är färdiga, samt vilka som fortfarande pågår eller kräver åtgärder.

 

Flertalet olika fakturamallar 

I systemet har du möjlighet att välja mellan en mängd fördefinerade fakturamallar som alltid går att anpassa utifrån ditt företags personliga layout. Du har möjlighet att skapa en unik fakturalayout som representerar ditt företags image och säkerställer att alla dina fakturor ser professionella ut. Anpassa färger, logotyp, font och andra designelement så att fakturorna ser ut precis som du vill ha det. Du behöver med andra ord aldrig lägga onödigt tid på att designa fakturor.  Gör faktureringen enkel och proffsig med Easoft!

 

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Vårt affärssystem erbjuder flertalet spännande funktionaliteter som kan effektivisera din verksamhetsstyrning. Här nedan kan du bekanta dig mer med dessa. 

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion. 

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är ditt företag intresserat över att höra mera om våra förstklassiga funktionaliteter? Boka en gratis demo så presenterar vi våra lösningar mer i detalj för dig.