Easoft ERP

Faktureringsprogram för småföretag 

Vi erbjuder faktureringsprogram för småföretag inom bygg-, hantverks och elbranschen. Genom Easofts faktureringsprogram kan du administrera din fakturering till de vanligaste ekonomisystemen till exempel Fortnox.  

Ett perfekt faktureringsprogram för småföretag 

Skapa och skicka fakturor i ett enkelt gränssnitt

Genom att nyttja Easofts faktureringsprogram för småföretag skapar du fakturor från med en tilltalande layout som är tydlig och överskådlig för dina intressenter. Genom programvaran förestående ett användarvänligt gränssnitt kan du tydligt detaljredovisa vad kunden betalar för. Samtidigt slipper du överflödiga missuppfattningar på grund av besvärliga formalia. Det skall vara en nöjaktig arbetsuppgift att prissätta för utförda arbeten. Med en enkel och smidig lösning från Easofts faktureringssystem får du och ditt företag tid över att koncentrera på nya projekt och kundvård i stället för massa administrativt arbete.

Administrera all din fakturering

Med hjälp av vårt faktureringsprogram för småföretag inom byggbranschen får du en tydlig överblick för allt gällande ditt företags fakturering. Du missar med andra ord aldrig någon form av faktura som ditt företag har. Du får en överblick vilka arbetstimmar och material i beställningen du har fakturerad och vilka kan du fakturera. På ett smidigt sätt kan du följa och hantera det du fakturerar. Glöm förseningar, påminnelser eller annat krångel gällande fakturaarbetet när du använder Easoft integration till redovisningstjänster.

 

Slipp onödigt papperskrångel

Föredrar du att hantera dina fakturor digitalt? Med hjälp av vårt faktureringsprogram för småföretag kan du fakturera digitalt till kund eller samarbetspartner. Du har möjlighet att sköta allting digitalt direkt i faktureringssystemet utan onödig pappersexercis, vilket sparar tid för dig och faktureringen går smidigt och effektivt. Om du väljer att använda Easofts digitala faktureringssystem sparar du både tid och pengar. Du sparar likväl på miljön eftersom du aldrig behöver använda något fysiskt papper i ditt faktureringsarbete.

 

Allt faktureringsarbeta centraliserat på ett och samma ställe

Via vårt faktureringsprogram för småföretag finns allt underlag du behöver sammanställt i verktyget under en och samma vy. Du behöver med andra ord inte har 100 olika pärmar, mappar eller andra fysiska dokumentationsverktyg för att förvara dina dokument. I stället kan du enkelt genom den smidiga och grafiskt tilltagande vyn som verktyget erbjuder få alla fakturadokument samlat på ett och samma ställe.

 

 Projekt- och lönsamhetsuppföljning

Lönsamheten i projekten följs i realtid; timmar och inköp registreras för respektive projekt. I projektet kan du följa upp tids- och kostnadsbruk för olika delmoment. Alla inköpsfakturor kan enkelt öppnas i projekten och visas visuellt. Insikter för verksamhetsförbättringar kommer ur projektuppföljningen och det finns bra verktyg för olika lönsamhetsuppföljningar.

 

Fakturering för småföretag 

Fakturering direkt från Easoft eller via gränssnitt till de vanligaste ekonomisystemen. Inköpsfakturor kan enkelt flyttas till en försäljningsfaktura med angivet påslag. Det är möjligt att välja delfakturering, fakturering för utfört arbete eller hela arbetet på en gång. Fakturering för ändrings- och tilläggsarbeten kan läggas in direkt av installatör och faktureringen kan skickas ut direkt eller gå till attest hos projektansvarig.

 

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Vårt affärssystem erbjuder flertalet spännande funktionaliteter som kan effektivisera din verksamhetsstyrning. Här nedan kan du bekanta dig mer med dessa. 

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

För oss är det ett fulländat analytiskt system, där vi inte behöver något annat för att ha koll på verksamheten. Vi lever tillsammans med Easoft, och de lever tillsammans med oss. Det är som hjärtat i vår verksamhet

Johan Nyberg, utvecklingschef

Nordic Takvård

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Talenom-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras mycket noggrant.

3. Hur fastställs Easofts användarspecifika avgift?

En användarspecifik avgift debiteras månadsvis för användare som är aktiva eller som har loggat in i systemet under den aktuella månaden.

4. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda kunderna ett system som motsvarar företagets karaktär. Om systemet saknar någon funktion, kan systemet utvecklas så att det tillgodoser behoven. Avtal om kostnader för utvecklingsarbete ingås alltid separat innan projektet påbörjas.

5. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

6. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

7. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

8. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är ditt företag intresserat över att höra mera om våra förstklassiga funktionaliteter? Boka en gratis demo så presenterar vi våra lösningar mer i detalj för dig.