Easoft ERP

Faktureringsprogram – effektivisera din fakturering genom Easofts lättandvänliga lösningar 

Ta din fakturering för ditt bygg- eller hantverksföretag till en ny nivå. Genom Easofts faktureringsprogram kan du administrera din fakturering till de vanligaste ekonomisystemen till exempel Fortnox och även till använda vanligt förekommande ekonomisystem.  Systemet är en molntjänst som kan användas på nätet när som helst och med vilken enhet som helst.

Enkelt och användarvänligt faktureringsprogram med flertalet fördelar

Skapa och skicka fakturor i ett användarvänligt gränssnitt

Genom att använda Easofts faktureringssystem skapar du fakturor från Easoft-beställningar med en tilltalande layout som är tydlig och lättbegriplig för dina kunder. Genom programvaran innehavande ett användarvänligt gränssnitt kan du tydligt specificera vad kunden betalar för. Samtidigt slipper du onödiga missförstånd på grund av krångliga formalia. Det skall vara en tillfredsställande uppgift att fakturera för utförda arbeten. Med en enkel och smidig lösning från Easofts faktureringssystem får du och ditt företag tid över att fokusera på nya projekt och kundvård i stället för massa onödigt administrativt arbete.

Helhetssyn över fakturering

Easofts faktureringssystem gör att du ser allting som du skall fakturera överskådligt och enkelt i applikationen – du missar aldrig en faktura. Du ser till exempel vilka arbetstimmar och material i beställningen du har fakturerad och vilka kan du fakturera. På ett smidigt sätt kan du följa och hantera det du fakturerar. Glöm förseningar, påminnelser eller annat krångel gällande fakturaarbetet när du använder Easoft integration till redovisningstjänster. Med vårt system blir det en fröjd att arbeta med fakturering.

Sköt allting digitalt – slipp onödigt papperskrångel

Genom Easofts faktureringssystem kan du fakturera digitalt till kund eller samarbetspartner. Du har möjlighet att sköta allting digitalt direkt i faktureringssystemet utan onödig pappersexercis, vilket sparar tid för dig och faktureringen går smidigt och effektivt. Om du väljer att använda Easofts digitala faktureringssystem sparar du både tid och pengar. Du sparar likväl på miljön eftersom du aldrig behöver använda något fysiskt papper i ditt faktureringsarbete. 

Ha allt ditt fakturaunderlag samlat på ett och samma ställe i Easofts verktyg

Genom programvaran finns allt underlag du behöver sammanställt i verktyget under en och samma vy. Du behöver med andra ord inte har 100 olika pärmar, mappar eller andra fysiska dokumentationsverktyg för att förvara dina dokument. I stället kan du enkelt genom den smidiga och grafiskt tilltagande vyn som verktyget erbjuder få alla fakturadokument samlat på ett och samma ställe.

Projekt- och lönsamhetsuppföljning

Lönsamheten i projekten följs i realtid; timmar och inköp registreras för respektive projekt. I projektet kan du följa upp tids- och kostnadsbruk för olika delmoment. Alla inköpsfakturor kan enkelt öppnas i projekten och visas visuellt. Insikter för verksamhetsförbättringar kommer ur projektuppföljningen och det finns bra verktyg för olika lönsamhetsuppföljningar.

Fakturering

Fakturering direkt från Easoft eller via gränssnitt till de vanligaste ekonomisystemen. Inköpsfakturor kan enkelt flyttas till en försäljningsfaktura med angivet påslag. Det är möjligt att välja delfakturering, fakturering för utfört arbete eller hela arbetet på en gång. Fakturering för ändrings- och tilläggsarbeten kan läggas in direkt av installatör och faktureringen kan skickas ut direkt eller gå till attest hos projektansvarig.

Fakturering för bygg- och hantverksföretag 

Även om vårt offerthanteringssystem går att applicera till flertalet olika branscher och yrkeskategorier, så är vårt specialområde inom bygg- och hantverksföretag – med alla de olika krav som dessa branscher ställer på offerter. Du kan till exempel enkelt genom vårt offerthanteringsverktyg skapa förstklassiga offerter för byggbranschen innehållande ritningar, bilder och dokument. Allt detta ger både ditt bygg- och hantverksföretag bästa möjliga förutsättningarna till att få så många godkända offerter som möjligt. Chansa därför inte, utan skapa era offerter genom våra smidiga verktyg.

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Fördelar med systemet

Nedan listat några av Easofts egenskaper. Programmet skräddarsys efter företagets behov och nödvändiga egenskaper tas i bruk.

 • Skapa fakturor enkelt i ett användarvänligt gränssnitt.
 • Fungerar under Easoft affärssystem.
 • Lättbegripliga och pedagogiska fakturor till dina kunder.
 • Undvik onödigt missförstånd gällande kundfakturor.
 • Fokusera till din tid på kundvård i stället för administrativt arbete.
 • Enkelt att jobba med fakturering via mobil, surfplatta och desktop. 
 • Du uppvisar tydliga specifikationer till kunderna. 
 • Helhetssyn över att dina fakturor. 
 • Du missar aldrig en faktura från din kund. 
 • Fakturaprogrammet är uppbyggt i användarvänligt gränssnitt.
 • Sköt allting digitalt – slipp onödigt papperskrångel.
 • Införskaffa en miljövänlig fakturering till ditt företag .
 • Automatisk provisionsberäkning.
 • Systemet är en molntjänst och går att använda överallt.
 • Kompatibelt med flertalet olika enheter.

Företag som anlitat Easoft

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Vi vägleder våra kunder

Vi är en serviceinriktad systemleverantör och arbetar för våra kunder som en långsiktig partner. Förutom ett för varje kund individuellt skräddarsytt faktureringsprogram erbjuder vi vägledning och utbildning i användningen av systemet. När behoven ändras, kan programmet vidareutvecklas så att man får bästa möjliga nytta av det. 

Vi lovar att vår produkt inte är en kostnadspost för dig som kund, utan tvärtom – den sparar pengar. Om vi inte kan lova ditt företag detta så vill vi heller inte samarbeta.

Easofts verktyg hjälper dig med allt från planering, uppföljning, kvalitetskontroll och mer därtill. Ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Vanliga frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion. 

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supporttjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag berätta mer?

Verkar Easoft som ett faktureringsprogram för dig och ditt företag? Tveka inte att kontakta oss för att få mer information eller för att köpa in programvaran.