Easoft ERP

Kundhanteringssystem – ta din kundhantering till nästa nivå

Kundvård och kontroll över din kundhantering är en central aspekt för alla framgångsrika företag. Genom att införskaffa Easofts kundhanteringssystem får du all kundinformation samlad på ett och samma ställe. Du får automatiserade processer och kan smidigt hantera olika former av kundrelaterade ärenden. Systemet är helt molnbaserat vilket medför till att du kan arbeta i det vart du än befinner dig.

Fördelarna med systemet

Samlad kundinformation

Dina kunder är viktiga för dig och du har ett ansvar att skydda kunduppgifter. Via Easofts kundhanteringssystem är säkerheten kring dina kunders uppgifter stor. I systemet kan du systematiskt samla kontaktuppgifter, pågående processer, säljtunnlar,  statusar för kundhändelsen, tecknade avtal, planerad uppföljning och liknande. Du kommer kunna samla alla dina kunders uppgifter i ett och samma system så att du enkelt kan ta fram rätt uppgifter när du behöver dem. Genom kundhanteringssystemet upprättar du överblick och skapar även rättssäkerhet kring konfidentiella uppgifter. 

Statistik och nyckeltal

Säkerställ att du har tillgång till all den information du behöver för att hantera dina kunder på bästa sätt med vårt kundhanteringssystem. Det ger dig möjlighet att ta fram statistik, nyckeltal och olika typer av dokument för att få en överblick över dina kunder och deras behov. Du kan också skapa rapporter baserade på den informationen, vilket ger dig möjlighet att fatta välgrundade beslut och ge en personlig service till dina kunder. Med vårt system kan du ta din kundhantering till en helt ny nivå genom att ha all den information du behöver på ett enkelt och tillgängligt ställe.

Översikt

Om du vill ha enkel och snabb åtkomst till all information om dina kunder och deras projekt, kan vårt kundhanteringssystem och vårt säljtunnel-verktyg vara ett utmärkt val. De ger dig möjlighet att skapa en visuell överblick över alla kundrelaterade projekt, vilket gör det lättare att hålla koll på vad som är på gång. Dessutom kan du få en ökad tydlighet över dina kunder och deras behov, vilket kan hjälpa dig att ge en bättre service och uppnå bättre resultat. Med våra verktyg kan du hantera dina kunder på ett enklare och mer effektivt sätt, oavsett hur många projekt du har på gång.

Hantera kunder och deras projekt

För att kunna ge varje kund den service de behöver och förväntar sig, är det viktigt att du har enkel tillgång till all information som är relaterad till varje enskilt projekt. Med vårt kundhanteringssystem kan du skapa kopplingar mellan kunder och specifika ärenden, material och annan information. Detta gör det lättare för dig att ge en personlig service och hjälpa dina kunder på bästa sätt. Dessutom kan du digitalisera all information, så att allt finns samlat på ett och samma ställe och är lätt att tillgå när du behöver det. Genom att använda vårt kundhanteringssystem kan du ge din kundservice en extra boost och säkerställa att du alltid har all den information du behöver för att ge varje kund den service de förtjänar.

Kategorisering

I kundhanteringssystemet kan du kategorisera kunderna och deras projekt utifrån valbara kategorier, dessa kategorier kan du anpassa efter vad som passar din verksamhet bäst. Kategoriseringen i systemet bidrar till en överblick, användarvänlighet och effektivitet.

Kommunikation

I kundhanteringssystemet kan du även skicka direkt meddelande (SMS eller e-post) till kunder och t.ex. informera dem av tid av utförandet, ändringar i leveransdatum eller skicka dokument. Du har ett  verktyg för kommunikation, ser kommunikationshistoria och man kan automatisera skapande av meddelande och spara mycket tid.

Kundhantering i din mobil, surfplatta eller dator 

Easofts kundhanteringssystem är smidigt att använda både för dig och dina medarbetare. Verktyget fungerar både i din mobil, surfplatta och dator, vilket gör det lättillgängligt vart du än är och när du behöver göra snabba förändringar. Vi kan alltid skräddarsy systemet efter dina önskemål och behov. Vidare jobbar vi alltid koncentrerat. Ta din kundhantering till nya nivåer genom att börja använda Easofts kundhanteringssystem redan idag.

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Fördelar med Easofts kundhantering

Nedan listat några av Easofts kundhanteringsegenskaper. Programmet skräddarsys efter företagets behov och nödvändiga egenskaper tas i bruk.

 • Samlad kundinformation 
 • Enkelt att plocka fram kunduppgifterna
 • Effektivisera hela din verksamhet genom förstklassig kundhantering
 • Ta enkelt fram nyckeltal och statistik gällande kunder
 • Få en enkel tydlig överblick över alla kundrelaterade projekt och deras status
 • Hanterar kunder och deras olika projekt
 • Kategorisera dina kunduppgifter
 • Helhetssyn över att dina fakturor. 
 • Ett lättanvänt system med en förstklassig grafisk profil

 • Kompatibelt med mobil, surfplatta eller desktop

 • Överblick över kundreklamationer
 • Förstklassig support från oss på Easoft
 • Går att integrera med andra system
 • Systemet är en molntjänst och går att använda överallt.
 • Går att skräddarsy efter dina önskemål och behov

 • Det finns även en portal för kundens dokument så man inte behöver skicka allt via epost, kunden kan logga in till sin portfolio själv

Företag som anlitat Easoft

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Vi vägleder våra kunder

Vi är en serviceinriktad systemleverantör och arbetar för våra kunder som en långsiktig partner. Förutom ett för varje kund individuellt skräddarsytt kundhanteringssystem erbjuder vi vägledning och utbildning i användningen av systemet. När behoven ändras, kan programmet vidareutvecklas så att man får bästa möjliga nytta av det.

Vi lovar att vår produkt inte är en kostnadspost för dig som kund, utan tvärtom – den sparar pengar. Om vi inte kan lova ditt företag detta så vill vi heller inte samarbeta.

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Vanliga frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supporttjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag berätta mer?

Om du är intresserad av att införskaffa ett kundhanteringssystem till ditt företag, så ger vi dig mer än gärna ytterligare information om våra förstklassiga lösningar. Boka din helt kostnadsfria genomgång här nedan.