Easoft ERP

Projektledningsverktyg – ett lätt och användarvänligt molnbaserat verktyg

Få total insyn i ditt byggprojekt genom Easofts lätta och användarvänliga molnbaserade projektledningsverktyg. Du som byggprojektledare får bättre projektledningsmöjligheter. Du kan hantera dina projekts eventuella risker i ett tidigt skede och du kan identifiera tidsbovar löpande i projektet.  Systemet är en molntjänst som kan användas på nätet när som helst och med vilken enhet som helst.

 

 

Fördelarna med verktyget

Bättre projektledning

Låt Easofts projektledningsverktyg hjälp dig i din projektledning, genom smidiga lösningar i applikationerna underlättar det ditt arbete. Genom förprogrammerade mallar blir administrationen enkel och tydlig, verktyget hjälper dig i kontakten med medarbetare, kunder och samarbetspartners. Verktygets fördelar gör att du sparar tid och effektiviserar ditt arbete.

Hantera risker i ett projekt i ett tidigt stadie

Genom projektledningssystemet kan du som projektledare ta del av data och information i projektens samtliga delar. Översikten i systemet gör att du i ett tidigt stadium kan identifiera eventuella risker eller upptäcka projekt som inte följer tidsplan. I och med att systemet hjälper dig att upptäcka risker i ett tidigt stadie har du möjlighet att åtgärda detta innan det blivit för stort och påverkar inte projektet som helhet.

 

Digital tidsrapportering av projekttid

I projektledningsverktyget får du dagliga uppdateringar om hur arbetet i de olika projekten fortlöper. Verktyget ger dig uppgifter kring registrerad tid och förbrukat material i relation till de uppgifter som angavs gällande tid och material vid projektets uppstart. På så sätt kan du jämföra data och följa den faktiska resursförbrukningen mot avsatt budget. Detta hjälper dig i din projektledning och kan ge tidiga signaler så att du kan fördela om resurserna på ett effektivt sätt.

 

Identifiera tidsbovar i ditt byggprojekt

Som företagare inom byggbranschen är tid pengar. Därför har Easoft utvecklat ett system för att du skall kunna identifiera tidsbovar i ditt byggprojekt. Det för att hjälpa dig och ditt företag att se till att tidsbudgeten håller och att realistiska mål och tidslinjer planeras redan från början. På så sätt undviks att deadlines spricker och resultatet inte möter förväntningarna, det förenklar helt enkelt både för dig och dina kunder. 

Förbättra projektplan

Genom Easofts verktyg kan du redan i uppstarten göra en projektplan för att systematiskt kunna följa alla steg i byggprojektet. En hållbar och realistisk planering är grunden för att få arbetet att flyta och hjälper dig i kontakten med kund och underleverantörer. Genom Easofts applikation sker projektplaneringen i en användarvänlig vyn och med en grafiskt tilltalande design som också är lättöverskådlig för att ge en helhetsbild. 

Budgetplanering

Easofts projektledningssystem erbjuder ditt företag verktyg för att göra en budgetplanering för ditt projekt. Via smidiga funktionaliteter ger verktyget dig uppgifter om tidsoptimering, kostnader och prissättning. Genom att du registrerar dina företagsuppgifter i applikationen kan de sparas i verktyget så att du enkelt kan återanvända uppgifterna vid nya projekt. Det gör att du får en ökad tidsmarginal genom att du inte behöver registrera uppgifterna på nytt. Självklart kan du gå in i verktyget och justera uppgifterna när behov finns till exempel vid förändrad prissättning.

 

Ett projektverktyg för bygg- och hantverksprojekt 

Även om vårt projektledningssystem går att applicera till flertalet olika branscher och yrkeskategorier, så är vårt specialområde bygg- och hantverksföretag – med alla de olika krav som dessa branscher ställer på projektledning. Du kan hantera dina projektrisker i ett tidigt skede och du kan identifiera tidsbovar löpande i projektet. Allt detta kan du genomföra via din mobil, surfplatta eller stationära dator. Systemet är en molntjänst som kan användas på nätet när som helst och med vilken enhet som helst.

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Fördelar med Easofts projektledningssystem

Nedan listat några av fördelarna med Easofts projektledningssystem. Programmet skräddarsys efter företagets behov och nödvändiga egenskaper tas i bruk.

 

 • Förbättra din projektledning
 • Hantera projektrisker i ett tidigt stadie
 • Digital tidsrapportering av projekttid

 • Digital dokumentering i samma system

   

 • Effektivisera din projektplan
 • Förbättra din budgetplanering
 • All rapportering sker digitalt

 • Användarvänlig och lätt programvara att bruka
 • Vi kan alltid skräddarsy verktyget efter dina behov och önskemål
 • Fungerar på mobil, surfplatta och desktop
 • Du får alltid förstklassig support från Easoft
 • Molnbaserat verktyg. Går att använda var som helst.
 • Du förenklar arbetsprocesser för alla parter i projektet

Företag som anlitat Easoft

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Vi vägleder våra kunder

Vi är en serviceinriktad systemleverantör och arbetar för våra kunder som en långsiktig partner. Förutom ett för varje kund individuellt skräddarsytt projektverktyg erbjuder vi vägledning och utbildning i användningen av systemet. När behoven ändras, kan programmet vidareutvecklas så att man får bästa möjliga nytta av det.

Vi lovar att vår produkt inte är en kostnadspost för dig som kund, utan tvärtom – den sparar pengar. Om vi inte kan lova ditt företag detta så vill vi heller inte samarbeta.

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Vanliga frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion.

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supporttjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag berätta om vårt projektverktyg? 

Under ett webbmöte berättar jag mer än gärna om alla fördelar Easofts projektledningsverktyg kan ge ditt företag. Klicka på länken här nedan och boka ett helt kostnadsfritt möte redan idag.