Easoft ERP

Tidrapporteringssystem

Ta ditt företags tidrapportering till en helt ny nivå genom Easofts egenutvecklade tidsrapporteringssystem. I systemet kan alla parter som är involverade i ditt projekt enkelt tidrapportera direkt i mobiltelefonen, surfplattan eller på sin stationära dator. Du som projektledare kan på ett enkelt sätt få stenkoll på alla delar av projektet som rör tidsaspekter. Systemet är en molntjänst som kan användas var som helst och med vilken enhet som helst.

 

Fördelar med vårt verktyg

Tidsrapportering för alla projektintressenter

Easofts tidrapporteringsverktyg hjälper dig att skapa tidrapporter – samt att administrera allt gällande dina olika projekts tidrapportering. Alla inblandade parter i projektet – både anställda och arbetsledare – kan enkelt registrera sina arbetstimmar direkt i sin mobiltelefon, surfplatta eller desktop. Alla kan enkelt rapportera i timmar, fasta och löpande minuter. Genom Easofts tidrapporteringsverktyg får du alltid en exakt och precis tidsrapportering för dina projekt. Vill du använda tidrapporterna från dina anställda som fakturaunderlag för slutkund är detta inte heller något problem.

Egenkontrollshantering

Lika enkelt som du tidrapporterar, så kan du likväl i systemet digitalt administrera allt som berör era egenkontroller. Genom att använda systemet kan du enkelt registrera de delområden du har undersökt, dokumentera kontrollobjekt med hjälp av bilder tagna med din mobiltelefon och göra andra nödvändiga noteringar. Allt egenkontrollarbete sker i ett användarvänligt gränssnitt bestående av checklistor, en tydlig menystruktur och funktionaliteter inom noteringar. Dessutom kan du enkelt dela med dig av dina egenkontroller till relevanta parter genom att skicka dem via e-post, direkt från kontrollplatsen.

Administrera materialförbrukning

Du kan använda Easofts tidsrapporteringssystem för att rapportera och spåra all form av materialförbrukning i era olika projekt. Dina anställda kan rapportera mängden material som används per projekt eller arbetsuppgift. Vidare kan även dina anställda rapportera kostnaden för material per projekt och mängden material som används per person. Easofts tidrapporteringssystem ger ert företag förstklassiga möjligheter till att förbättra materialhanteringen genom att identifiera områden där det går att spara material eller där man kan öka användningen av återvinningsbart material.

Effektivisera arbetet med löneunderlag

Det är möjligt att använda Easofts tidrapporteringssystem som löneunderlag, det vill säga att använda den tid som rapporterats i systemet bland dina anställda för att beräkna deras löner. Dina anställda kan via sin mobil ta kort på kvitton, andra utlägg och implementera denna information direkt in i vårt system. Vidare kan dina anställda självklart även direkt in i systemet registrera andra former av arbetsrelaterade utlägg. Du som projektledare har utifrån all denna information möjlighet att direkt i Easoft attestera alla tidsrapporter och skapa lönefiler till dina anställda.

Tuntikirjas ilmoitusvelvollisuus

Effektivisera ditt bolags tidshantering 

Easofts tidhanteringsfunktionaliteter hjälper ert företag att effektivisera er tidshantering. Du som projektledare kan till exempel få en överblick på hur mycket tid dina anställda lägger på olika arbetsuppgifter, projekt och kunder. Denna information kan hjälpa er organisation att bättre förstå hur mycket tid som läggs på olika projekt och uppgifter, vilket kan hjälpa till att förbättra lönsamheten genom att identifiera områden där tid kan sparas eller där man kan öka priserna. All information gällande tidshantering redovisas för dig genom visuellt tilltalande tabeller och grafer i vårt mycket användarvänliga gränssnitt. 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Fördelar med systemet

Nedan listat några av Easofts tjänstefördelar. Programmet skräddarsys efter företagets behov och nödvändiga egenskaper tas i bruk.

 

 • Förbättra din lönsamhetsuppföljning
 • Effektivisera företagets tidsregistrering
 • Ni får förstklassig tidsuppföljning
 • Tidsrapportera i timmar – fasta och löpande
 • Ha koll på exakta mänger materialförbrukning
 • Förenkla kommentarer och dagsboksantekningar
 • Sortera all inrapportering utifrån projektroller
 • Färdigt löneunderlag direkt från verktyget
 • Tidsrapporterings app direkt i din mobil
 • Enkelt system att lära sig
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Du får alltid förstklassig support från Easoft
 • Fungerar till surfplatta, dator och desktop 
 • Går att integrera med andra system

Tidrapportering i din app eller mobil

Med hjälp av Easofts tidrapporteringssystem kan dina anställda genomföra all tidsrapportering enkelt i sin mobil via en smidig app. I och med att appen är molnbaserad kan du enkelt utföra rapporteringen oberoende av vart du befinner dig. Det spelar med andra ord ingen roll om du befinner dig på arbetsplatsen, kontoret eller i hemmet. Appen fungerar lika smidigt vart du än befinner dig. Tidsrapporteringen blir alltid flexibel och precis – utan några felmarginaler gällande tidsaspekterna. Appen har ett användarvänligt gränssnitt, går att använda på alla smartphones/surfplattor och är kompatibelt med flertalet operativsystem.

Företag som anlitat Easoft

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Vi vägleder våra kunder

Vi är en serviceinriktad systemleverantör och arbetar för våra kunder som en långsiktig partner. Förutom ett för varje kund individuellt skräddarsytt tidsrapporteringsverktyg erbjuder vi vägledning och utbildning i användningen av systemet. När behoven ändras, kan programmet vidareutvecklas så att man får bästa möjliga nytta av det.

Vi lovar att vår produkt inte är en kostnadspost för dig som kund, utan tvärtom – den sparar pengar. Om vi inte kan lova ditt företag detta så vill vi heller inte samarbeta.

Easofts verktyg hjälper dig med allt från planering, uppföljning, kvalitetskontroll och mer därtill. Ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Redovisning av traktamenten

Dina anställda kan smidigt direkt via vårt verktyg redovisa sina traktamenten helt digitalt. Du som projektledare får tillgång till att traktamenteunderlaget i realtid. Vidare sparas allt underlag tryggt i vårt system.

Kvittohantering

Dina anställda kan ta kort på sina kvitton via sin mobil och ladda upp dessa direkt till Easoft. Alla kvitton samlas med andra ord helt digitalt i vårt system, vilket minskar risken för borttappade kvitton. 

Geotagging vid tidrapportering 

Systemet innehar positionsfunktionaliteter vid tidsregistrering. Du som projektledare kan se vart dina anställda loggar på och loggar av. Easoft genererar en geotag beroande på vart dina anställda befinner sig vid tidregistreringen.

Vanliga frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion. 

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supporttjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag berättar mer? 

Under ett webbmöte kan jag gå igenom hur Easofts smidiga tidrapporteringssystem kan effektivisera och förbättra er affärsverksamhet. Boka en gratis genomgång genom länken här nedan.