Easoft ERP

Tidsrapportering: effektivisera din tidsrapportering och tidrapporter 

Ta ditt företags tidsrapportering till en helt ny nivå genom Easofts egenutvecklade tidsrapporteringssystem. I systemet kan alla parter som är involverade i ditt projekt enkelt tidsrapportera direkt i mobiltelefonen, surfplattan eller på sin stationära dator. Du kan på ett enkelt sätt få stenkoll på alla delar av projektet som rör tidsaspekterna. Systemet är en molntjänst som kan användas på nätet när som helst och med vilken enhet som helst.

 

Fördelar med vårt verktyg

Noggrann tidsrapportering

Med hjälp av Easofs tidsrapporteringssystem kan dina anställda enkelt och snabbt rapportera sina arbetstimmar. Easofts tidsrapporteringsverktyg hjälper dig att skapa tidsrapporter – samt att administrera allt gällande projektets tidsrapportering. Alla inblandade parter i projektet – både anställda och arbetsledare – kan enkelt registrera sina arbetstimmar direkt i sin mobiltelefon, surfplatta eller desktop. Alla kan enkelt rapportera i timmar, fasta och löpande minuter. Genom Easofts tidsrapporteringsverktyg får du alltid en exakt och precis tidsrapportering för dina projekt. Vill du använda tidsrapporterna från dina anställda som fakturaunderlag för slutkund är detta inte heller något problem.

Förenkla kommentarer och dagboksanteckningar

Du kan genom verktyget enkelt genomföra olika former av kommentarer och dagboksanteckningar gällande projektets fortlöpningsprocess. Anteckningarna implementerar du enkelt genom Easofts egenutvecklade användarvänliga applikation, antingen genom din mobil eller stationära dator. Genom att applikationen är molnbaserad kan alla inblandade parter i projektet enkelt få tillgång till dina noteringar. Tidsrapporteringsverktyget förbättrar inte bara projektets tidseffektivitet – utan ger också alla parter en unik insyn i projektets olika arbetsprocesser.

Ha koll på materialförbrukning

Montörer kan fylla i via sina mobiltelefon vilka produkter och material man har installerad och hur mycket. Man kan följa löpande hur mycket det finns fakturerbar material + arbetstimmar. Denna information ger dig som arbetsledare totalt överblick över all gällande materialförbrukning. All denna information redovisas till dig i grafiskt tilltalande vyer, tabeller och bilder. Du som projektledare kan enkelt få en total överblick gällande allt kring er materialförbrukning och utifrån detta förbättra ditt företags materialförbrukning.

Sortera all inrapportering utifrån projektroller

Easofts tidsrapporteringsverktyg ger dig möjligheten att sortera alla inrapporterade timmar i projektet utifrån specifika projektroller. Du får en enkel överblick över alla projektrollers utförda arbetstimmar och kan utifrån denna information effektivisera de olika projektrollernas fortlöpande arbete.

 

Effektivisera din verksamhet

För att du ska kunna effektivisera din verksamhet måste du alltid ha stenkoll på tidspenderingen i projektet. Med hjälp av vår app får du tillgång till alla olika tidsaspekter i en användarvänlig vy med stiliga grafer, statistik och diagram. Du kan utifrån denna information enkelt fatta beslut gällande olika prioriteringar i projektet och på så viss även effektivisera samtliga processer.

 

Löneunderlag till din verksamhet

All data som Easofts tidsrapporteringsverktyg samlar in till dig kan du använda som färdigt löneunderlag direkt i vårt affärssystem. Du kan genom denna smidiga process alltid få tillgång till extra detaljrika tidsuppfattningar gällande ditt projekt och med hjälp av detta få bästa möjliga löneunderlagen. Att jobba med löneunderlag genom våra affärssystem är extremt smidigt och enkelt också för den ovana användaren av dessa system.

 

Tidsrapportering i din app eller mobil

Med hjälp av Easofts tidsrapporteringsverktyg kan du genomföra all tidsrapportering enkelt i din mobil via en smidig app. I och med att appen är molnbaserad kan du enkelt utföra rapporteringen oberoende av vart du befinner dig. Det spelar med andra ord ingen roll om du befinner dig på arbetsplatsen, kontoret eller i hemmet. Appen fungerar lika smidigt vart du än befinner dig. Tidsrapporteringen blir alltid flexibel och precis – utan några felmarginaler gällande tidsaspekterna. Appen har ett användarvänligt gränssnitt, går att använda på alla smartphones/surfplattor och är kompatibelt med flertalet operativsystem.

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Fördelar med Easofts tidsrapportering

Nedan listat några av Easofts orderhanteringsegenskaper. Programmet skräddarsys efter företagets behov och nödvändiga egenskaper tas i bruk.

 

 • Förbättra din lönsamhetsuppföljning
 • Effektivisera företagets tidsregistrering
 • Ni får förstklassig tidsuppföljning
 • Tidsrapportera i timmar – fasta och löpande
 • Ha koll på exakta mänger materialförbrukning
 • Förenkla kommentarer och dagsboksantekningar
 • Sortera all inrapportering utifrån projektroller
 • Färdigt löneunderlag direkt från verktyget
 • Tidsrapporterings app direkt i din mobil
 • Enkelt system att lära sig
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Du får alltid förstklassig support från Easoft
 • Fungerar till surfplatta, dator och desktop 
 • Går att integrera med andra system

Företag som anlitat Easoft

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Vi vägleder våra kunder

Vi är en serviceinriktad systemleverantör och arbetar för våra kunder som en långsiktig partner. Förutom ett för varje kund individuellt skräddarsytt tidsrapporteringsverktyg erbjuder vi vägledning och utbildning i användningen av systemet. När behoven ändras, kan programmet vidareutvecklas så att man får bästa möjliga nytta av det.

Vi lovar att vår produkt inte är en kostnadspost för dig som kund, utan tvärtom – den sparar pengar. Om vi inte kan lova ditt företag detta så vill vi heller inte samarbeta.

Easofts verktyg hjälper dig med allt från planering, uppföljning, kvalitetskontroll och mer därtill. Ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Vanliga frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion. 

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supporttjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag berättar mer? 

Under ett webbmöte kan jag gå igenom hur Easofts smidiga tidrapporteringssystem kan effektivisera och förbättra er affärsverksamhet. Boka en gratis genomgång genom länken här nedan.