Åtta anledningar till att införskaffa våra digitala provtryckningsprotokoll

11.12.2023 | Blogg

Hem / Blogg / Åtta anledningar till att införskaffa våra digitala provtryckningsprotokoll

Jobba du med att regelbundet fylla i olika former av provtryckningsprotokoll? Vi på Easoft har en spännande lösning åt dig. Vår programvara Easoft Docs erbjuder en revolutionerande metod för att skapa digitala provtryckningsprotokoll, och här är åtta skäl till att du bör överväga att införskaffa våra digitala lösningar.

1. Effektiv och tidsbesparande dokumentation

Easoft Docs är uppbyggt kring ett helt digitalt system där du fyller i och skapar dina provtryckningsprotokoll. Du fyller via din mobila enhet i allt information om protokollet och utifrån informationen som du ger systemet skapas det digitala dokument. Genom att allt arbete sker i ett helt digitalt gränssnitt blir alla arbetsprocesser effektiva och tidsbesparande. Du behöver inte lägga ner någon form av manuellt arbete kring att skapa dokumenten.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är ditt företag intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.

2. Snabb och enkel checklista

I gränssnittet finns det smidiga checklistor som du använder för att utföra dokumentation kring dina provtryckningsprotokoll.  Du använder din mobila enhet för att enkelt checka av undersökta områden och skapa färdiga protokoll med bara några klick. Vår digitala checklista garanterar en noggrann och pålitlig dokumentation.

3. Automatisk generering av digitala protokoll

Genom att införskaffa vårt system behöver du aldrig mer tänka på att köpa några fysiska pappersdokument. All information sparas istället digitalt, och systemet genererar automatiskt digitala protokoll baserat på din input. Detta eliminerar risken för fel och skapar enhetliga dokument varje gång. Vidare minskar risken för att du av misstag ska tappa bort någon form av pappersdokument eftersom allt i stället lagrat helt digitalt in i vårt system.

4. Förtydligande kommentarsfält

Vill du förtydliga något lite extra kring era provtryckningsprotokoll? Vårt gränssnitt har kommentarsfält som du kan fylla i om du vill förtydliga något. Du kan genom dessa fält skapa extra tydliga provtryckningsprotokoll som dina intressenter verkligen förstår till 110%.

5. Visuell förstärkning med bilder

I systemet finns det funktioner som tillåter dig implementera kort direkt in i dina protokoll. Till exempel kan du under din inspektionsrunda med din mobilkamera ta kort på något som du upptäckt och sedan implementera det kort direkt in i protokollet. Denna funktion kan ta dina provtryckningsprotokoll till hela nya höjder när det kommer till grafisk design och förståelse hos dina slutkunder.  

6. Effektiv delning av protokoll

Är ni en organisation som uppskattar ett snabbt informationsflöde? Easoft Docs har funktioner som låter dig dela dina dokument direkt från din mobila enhet. Du kan med andra ord direkt efter avslutad runda skicka vidare ditt provtryckningsprotokoll till alla intressenter. Det enda du behöver göra är att uppge mottagarens e-postadress in i systemet.

7. Molnbaserad plattform för protokoll

Easoft Docs är molnbaserat, vilket möjliggör skapande och hantering av digitala protokoll var som helst och när som helst. Du slipper likväl att arkivera pappersdokument i pärmar och papper. Vidare får du åtkomst till dina protokoll när du än behöver dem och vart du än befinner dig. Att jobba med våra lösningar är ett extremt flexibelt sätt att jobba!

8. Hållbarhet och miljömedvetenhet

Genom att införskaffa vårt system bidrar ni även till att öka hållbarhetsarbetet i världen. Er organisation behöver till exempel inte länge köpa in massa papper, vilket minskar papperstillverkningen i världen. Vidare behöver ni inte heller längre skicka ut någon form av fysisk post. Allt detta medför till att ni blir en organisation som prioriterar hållbarhetsfrågor.

Du kan boka demo genom följande länk: https://easoft.se/gratis-demo/