Easofts affärssystem uppmärksammas i finsk media

27.05.2024 | Blogg

Hem / Blogg / Easofts affärssystem uppmärksammas i finsk media

Visste du att Easoft har blivit uppmärksammat i finsk media? Förra månaden kom tidningen ”Keskisuomalainen” och gjorde ett reportage om den häpnadsväckande framfart som Easoft har haft under de senaste åren. Artikelns huvudrubrik (översatt från finska till svenska) var:

”Även under svåra ekonomiska tider finns det starka tillväxtföretag – Easoft från Jyväskylä har tredubblat sig på två år med lönsamhet.”

Artikeln skulle kunna sammanfattas på följande vis: ”Trots de utmanande ekonomiska tiderna har Easoft visat imponerande tillväxt och lönsamhet. Easoft har tredubblat sin storlek på bara två år, vilket understryker vår starka position och konkurrenskraft på marknaden. Easofts framgångar belyser deras förmåga att anpassa sig till föränderliga marknadsförhållanden och vårt fokus på att leverera värde till våra kunder.”

Med en kombination av innovation och starkt ledarskap fortsätter vi att vara en föregångare inom vår bransch. Vårt affärssystem, som används av tusentals hantverkare, bekräftar att vi är en stabil och pålitlig partner för framtiden. Vidare visar detta att ni alltid kan lita på att Easofts affärssystem är en pålitlig partner även i ekonomiskt svåra tider.

Vill du läsa artikeln i sin helhet kan du göra det genom följande länk: https://www.ksml.fi/paikalliset/6705751