Jobbar du med lägenhetsbesiktningar? Vi har intressanta nyheter för dig

07.08.2023 | Blogg

Hem / Blogg / Jobbar du med lägenhetsbesiktningar? Vi har intressanta nyheter för dig

Är du involverad i lägenhetsbesiktningar? Då har vi spännande nyheter för dig! Med Easoft Docs kan du digitalisera och effektivisera dina besiktningar. Vårt smidiga gränssnitt låter dig checka av de olika områden du undersökt med hjälp av din mobil eller surfplatta. Utifrån informationen du delger vårt system genereras det digitala lägenhetsbesiktningsmallar, som du får tillgång till. Här nedan får du information om ytterligare fördelar med att använda vårt system.

Allt arbete sker i smidiga checklistor

Genom några klick kan du markera de allmänna utrymmena som har genomgåtts under besiktningen, såsom kök, vardagsrum, tvättrum, golv, fönster och luckor. Genom att använda verktyget kan du enkelt dokumentera vilka områden som har granskats och vilka som eventuellt kräver extra uppmärksamhet. Möjligheten att lägga till egna noteringar och kommentarer ger dig ytterligare flexibilitet att anpassa dokumentationen efter varje besiktning. Du kan enkelt infoga detaljer om eventuella avvikelser eller specifika observationer i varje utrymme. Detta ger dig en mer omfattande och anpassad besiktningsrapport som kan vara till stor hjälp för framtida åtgärder och uppföljning.

Implementera bilder till dina lägenhetsbesiktningar

Du kan förstärka lägenhetsbesiktningsdokumentet med egna bilder av de olika kontrollerade områdena. Med hjälp av din mobil eller surfplatta kan du ta bilder av ditt kontrollobjekt och implementera dessa direkt in i dokumenten. Dessa funktioner ger dig möjligheten att tydligt visa eventuella avvikelser eller problemområden som upptäcks under besiktningen. Genom att ta bilder kan du enkelt kommunicera och illustrera de förhållanden som du har observerat. Detta ger en mer detaljerad och träffande bild av lägenhetens skick, och underlättar för alla inblandade parter att förstå besiktningsresultatet på ett bättre sätt.

Visuellt tilltalande vyer

Easoft Docs erbjuder lägenhetsbesiktningar i ett visuellt tilltalande och användarvänligt gränssnitt. Oavsett din kunskapsnivå kan du enkelt komma i gång och arbeta med dina lägenhetsbesiktningar. Verktyget är designat med en tydlig menystruktur som gör det lätt att lära sig och använda. Easoft Docs utvecklas likväl kontinuerligt för att erbjuda ännu mer användarvänlighet och funktionalitet. Vi strävar efter att vara i framkant med den senaste tekniken och säkerställer att vårt verktyg fungerar på alla enheter som finns på marknaden.

Glöm alla pappersdokument

Genom att använda Easoft Docs för dina lägenhetsbesiktningar behöver du inte längre bära med dig pärmar, penna, papper eller andra dokument under din kontrollrunda. I stället tar du enkelt med dig din mobila enhet till besiktningen. Efter avslutad besiktning sparas alla resultat säkert i Easoft Docs-, vilket ger dig åtkomst till dem när som helst och vart som helst. Det innebär att du slipper arkivera besiktningsresultat i pärmar och mappar, vilket inte bara gör arbetet mer effektivt utan även mer miljövänligt.

Dela med dig av dina lägenhetsbesiktningar

En unik fördel med Easoft Docs är att du direkt kan skicka besiktningsprotokollet till alla intressenter när besiktningen är klar. Genom att ange mottagarens e-postadress och klicka på skicka i gränssnittet, minskar du risken för att glömma viktig information och kan överföra besiktningsresultat snabbare, både internt och till slutkunder. På så sätt får din verksamhet snabbare informationsöverföring gällande era lägenhetsbesiktningar.

Är du intresserad av att digitalisera era lägenhetsbesiktningar?

Kontakta oss idag för att ta reda på hur Easoft Docs kan hjälpa er att effektivisera och förenkla ert arbete med lägenhetsbesiktningar. Med vårt användarvänliga verktyg kan ni enkelt genomföra besiktningar på ett professionellt sätt, samtidigt som ni minskar pappersanvändningen och bidrar till en mer miljövänlig värld. Låt oss hjälpa er att ta steget mot en smidig och digital framtid för era lägenhetsbesiktningar. Kontakta oss nu för mer information och en kostnadsfri demo av Easoft Docs. Tillsammans kan vi ta ert besiktningsarbete till nästa nivå!

Boka gärna en kostnadsfri demo här kring vårt verktyg genom följande länk: https://easoft.se/gratis-demo/

Vill du läsa mer om våra lägenhetsbesiktningar kan du göra det med följande länk: https://easoftdocs.se/lagenhetsbesiktning/