Fortnox integration

Fortnox är ett molnbaserat system som används för all form av bokföring. Systemet tillämpas av majoriteten av bokförings- och redovisningsbyråerna i Norden. Integrationen med Easoft innebär att du på ett enkelt sätt kan synka dina kund- och leverantörsfakturor med Fortnox så att den kan bokföras direkt. 

Varför Easoft och Fortnox integration?

Det finns flertalet fördelar med att koppla ihop Easoft och Fortnox. Du kan till exempel med några få knapptryck synka dina kund- och leverantörsfakturor på ett smidigt sätt. I praktiken innebär detta att Easoft skickar fakturor med rätt uppgifter till Fortnox – som i sin tur skickar fakturor automatiskt till dina kunder. Vidare kan du även synka kundregister, leverantörsfakturor, återfakturering och projektuppföljning. Att synka Easoft och Fortnox ger dig som användare av dessa system flertalet fördelar. Du kan genom integrationen ta din verksamhetsstyrning till nästa nivå genom några få knapptryck. 

Vi vägleder våra kunder

Har du frågor eller funderingar kring hur man integrerar systemet kan du alltid kontakta oss. Vi hjälper dig alltid med att koppla ihop systemen, så att du enkelt bara ska kunna ta hand om dina verksamhetsstyrning. Har du övriga frågor gällande kopplingarna kan du alltid kontakta oss för rådgivning. För oss är ett kundcentrerat förhållningsätt A och O i alla projekten som vi åtar oss.    

Vi lovar att vår produkt inte är en kostnadspost för dig som kund, utan tvärtom – den sparar pengar. Om vi inte kan lova ditt företag detta så vill vi heller inte samarbeta.

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Får vi presentera Easoft mer i detalj?

I webbdemon presenterar vi Easofts funktionaliteter och går igenom hur er affärsverksamhet skulle kunna optimeras med Easoft.

Koppla ihop Fortnox med Easofts-system

Kundregister 

Du kan hantera nya leads, kundinformation, offerter, beställningar och projekt i Easoft. Vårt system är dock inget redovisningsprogramvara, så därför är det bra att synka vårt system med Fortnox, som sedan kan hantera övrig information. Du slipper med andra ord all form av dubbelarbete och fel. 

Kundfakturor

Du kan hantera och skapa all form av fakturainformation i Easoft. Vårt system skickar sedan fakturor med rätt uppgifter till Fortnox – som sedan automatiskt skickar fakturorna till dina kunder. Genom att koppla ihop Easoft och Fortnox blir din kundfaktuering enklare än någonsin. 

Projekthantering 

Du kan genomföra projektuppföljning eller projektredovisning genom att synka Easoft och Fortnox. Informationen skickas per automatik mellan systemen och du slipper onödigt dubbelarbete. 

Leverantörsfakturor för återfakturering

I Easoft hanterar du allt inom arbetstimmar, dokument, materialförbrukning, produkter, kommunikation. Det är möjligt att automatiskt hämta leverantörsfakturor från Fortnox, så att dessa gå under Easoft-projekt, vilket även innebär att du får alla kostnader rätt. Betalningar och kontoregistrering händer alltid i Fortnox men det är viktigt att få samma info även till Easoft-beställningar.

Övriga integration-fördelar 

Utöver alla tidigare nämnda fördelar medför även en integration mellan Easoft och Fortnox att du slipper all form av dubbelarbete. Tid är alltid pengar för ditt företag och kan du integrera somliga funktionaliteter sparar du tid i ditt verksamhetsarbete. 

Vidare ger du dina kunder ett professionellt intryck genom att alla fakturor, offerter och information följer en röd tråd och standard. Du bygger ditt varumärke samtidigt som du ger ett förstklassigt intryck till dina intressenter.    

Sist, men inte minst förenklar en koppling mellan Easoft och Fortnox allt gällande din verksamhetsstyrning. Du kan genom dessa smidiga kopplingar fokusera på att sälja och ta vidare din organisation till nästa nivå.   

Sök jobb hos oss!

Är du intresserad av att arbeta med programutveckling av Easofts affärssystem eller i vårt säljteam? Bli med i vårt innovativa team som vägleder våra kunder till en bättre business.