Easoft ERP

Affärssystem till småföretag

Easoft affärssystem passar för dig som är småföretagare inom bygg-, hantverks- och entreprenadbranschen. Systemet är extremt användarvänligt och går att integrera till flertalet olika system. Det är dessutom helt molnbaserat, vilket gör att du kan använda det vart du än befinner dig på arbetsplatsen.

Projektinhallinta

Ett affärssystem anpassat småföretagares behov  

Tidsrapportera

I vårt affärssystem för småföretag kan du administrera allt gällande tidsrapportering. Du kan i ett användarvänligt gränssnitt skapa olika former av skräddarsydda tidsrapporter till din verksamhet. Med hjälp av tidsrapporterna kan alla projektintressenter enkelt registrera sina utförda arbetstimmar via sin mobiltelefon, surfplatta eller desktop. All rapportering sker i smidiga checklistor genom några få klick. Tidsinformationen redovisas för dig i visuellt tilltalande tabeller, grafer och bilder. Det går att rapportera i timmar, fasta och löpande minuter. Genom att använda er av Easofts smidiga funktionaliteter får ni en exakt och tillförlitlig tidsrapportering. Vill du som projektledare genomföra utdrag på rapporterna och skicka till olika projektintressenter är detta också möjligt.

Förstklassig rapportering och dokumentation

Genom affärssystemet kan du som projektledare rapportera och dokumentera gällande allt som sker i dina projekt. I vårt system hittar du flertalet olika visuellt tilltalande rapportmallar som du kan använda när du rapporterar dina projektmoment. Du hittar till exempel digitala rapportmallar för byggdagböcker, egenkontroller, besiktningar och andra kontrollområden. Genom enkla checklistor kan du via din mobila enhet utföra all dokumentation. Vill du bifoga egna bilder och noteringar till dokumentmallarna är det inga problem. Genom några få klick kan du även dela med dig av rapporterna till övriga projektintressenter Använder du vårt affärssystem behöver du inte längre ta med dig tiotal olika pärmar, dokument eller mappar till arbetsplatsen. Att dokumentera på en arbetsplats kan vara både ineffektivt och tidskrävande – såvida du inte gör det bekvämt med Easoft affärssystem för småföretag.

 

Resurs- och tidsplanerings för småföretag

Vårt affärssystem hjälper dig som småföretagare att genomföra din resurs- och tidsplanering över dina projekt. Du kan enkelt med verktyget hantera tidskalendrar, kapacitetsstyrning och andra tidsaspekter i projektet. I verktygets kalender kan du enkelt tidsplanerna alla typer av uppdrag till dina anställda eller installationsteam. Ändringar i kalendern görs smidigt med ”drag and drop” funktioner vi din mobil eller surfplatta. Det är helt enkelt supersmidigt att resurs- och tidsplanera med vårt verktyg.

 

Fakturering för ditt småföretag

Genom att använda Easofts faktureringssystem skapar du fakturor från Easoft-beställningar med en tilltalande layout som är tydlig och lättbegriplig för dina kunder. Genom programvaran innehavande ett användarvänligt gränssnitt kan du tydligt specificera vad kunden betalar för. Samtidigt slipper du onödiga missförstånd på grund av krångliga formalia. Vidare ser du till exempel vilka arbetstimmar och material i beställningen du har fakturerad och vilka kan du fakturera. På ett smidigt sätt kan du följa och hantera det du fakturerar. Glöm förseningar, påminnelser eller annat krångel gällande fakturaarbetet när du använder Easoft integration till redovisningstjänster. Med vårt system blir det en fröjd att arbeta med fakturering.

 

Projekt- och lönsamhetsuppföljning

Vårt affärssystem gör det möjligt för dig som projektledare att få en överblick över dina projekts olika delområden. Du kan på ett enkelt sätt med hjälp av systemet få en helhetsblick över allt som berör tid, kostnad och lönsamhet i projekten. Till exempel kan du i realtid få uppgifter om hur mycket byggmaterial det har gått åt i projektet. Vidare kan du även i realtid följa alla kostnader som berör dina projekt. Du kan även granska hur dina projekt ligger till när det kommer till olika former av tidsaspekter. All denna information redovisas för dig i visuellt tilltalande grafer, tabeller och bilder.  Med andra ord kan du som projektledare genomföra förstklassig projekt- och lönsamhetsuppföljning med hjälp av Easoft affärssystem anpassat till småföretag.

 

Ett affärssystem anpassat efter småföretags behov

Vårt affärssystem är specialtillverkat för att ge dig som småföretagare bästa möjliga förutsättningarna för verksamhets- och projektstyrning. Vi jobbar alltid kundcentrerat utifrån dina behov och önskemål gällande funktionaliteter i affärssystemet. Vi  jobbar alltid tids- och kostnadseffektiva supportavtal att erbjuda dig som småföretagare. Vi på Easoft jobbar alltid med ett kundcentrerat förhållningssätt, vilket innebär att vi alltid vill erbjuda dig bästa möjliga lösningarna. Har du minsta fråga gällande våra affärssystem för småföretag är du alltid välkommen till att kontakta oss. Vi hjälper dig mer än gärna i alla frågor.

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Här nedan hittar du några ytterligare produktfördelar som våra system erbjuder för dig som småföretagare. Systemet skräddarsys alltid efter företagets behov och nödvändiga egenskaper tas i bruk. Vi jobbar alltid med skräddarsydda lösningar mot våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Easofts verktyg hjälper dig med allt från planering, uppföljning, kvalitetskontroll och mer därtill. Ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå!

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är ditt företag intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem för småföretag? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.