Easoft ERP

Affärssystem till hela Borås

Easoft AB affärssystem är skräddarsytt till hantverkare- bygg och elektrikerföretag i Borås. Vårt affärssystem skräddarsys alltid utifrån era önskemål och behov. Systemet är dessutom molnbaserade och enkla att bruka. Du kan genom din mobil eller surfplatta enkelt genomföra all form av verksamhetsstyrning via våra verktyg.   

Projektinhallinta

Ett skräddarsytt affärssystem till företag i Borås

Ta din kalkylering till nästa nivå

Ta din kalkylering till nästa nivå genom Easofts affärssystem. Med hjälp av systemet kan du genomföra all form av kalkylering som berör ditt företag på ett effektivt sätt i realtid. Du kan med systemet få fram information om personalens utförda arbetstimmar, materialförbrukning, UE-kostnader och massor av andra nyckelvärden. Allt kalkyleringsarbete sker i en visuellt tilltalande och lättbruklig vy. Genom vårt affärssystem kan ditt hantverks- bygg-  eller entreprenadföretag i Borås ta er kalkylering till en helt ny nivå!

Rapportering och dokumentation

Med hjälp av vårt system kan du ta all rapportering och dokumentation gällande dina projekt till nästa nivå.  Genom systemet får ni enkla rapporteringsmöjligheter tillsammans med rapportmallar från Easofts system. Via rapporterna i affärssystemet får din sälj-, produktion-, projekt- och ekonomiavdelning fenomenala verktyg för uppföljning av verksamheten. Rapportmallar kan också enkelt skapas för t.ex. besiktning, skyddsronder, arbete, installation, reklamation etc. Det finns nästintill obegränsade möjligheter för hur rapportmallarna kan skräddarsys utifrån era önskemål och behov. 

 Förenkla er tids- och resursplanering

Vårt system förenklar ert företags tids- och resursplanering utifrån flertalet olika aspekter. Med hjälp av systemet kan du hantera olika former av tidskalendrar och kapacitetsstyrning till er verksamhets olika projektuppdrag. I verktygets kalender är det likväl enkelt att tidsplanera alla typer av uppdrag till dina anställda eller ett installationsteam. Ändringar i kalendern går smidigt att genomföra med ”drag and drop” funktioner och du kan dela med dig av alla ändringar enkelt.  I och med att systemet är helt molnbaserat kan du dessutom genomföra all tids- och resursplanering vart du än befinner dig på arbetsplatsen – eller alla destination. Allt sker dessutom enkelt via din mobil eller surfplatta.   

Faktureringsprogram till Borås

Att fakturera ska vara enkelt och tidseffektivt.  Easofts affärssystem erbjuder dig allt detta och lite till.  Du kan till exempel med hjälp av systemet få en total överblick över all din företagsfakturering. Vidare kan du fullfölja fakturering direkt i vårt affärssystem – eller via något gränssnitt i de vanligaste ekonomisystemen. Inköpsfakturor kan enkelt flyttas till en försäljningsfaktura med angivet påslag. Det går att välja delfakturering, fakturering för utfört arbete eller hela arbetet på en gång. Fakturering för ändrings- och tilläggsarbeten kan läggas in direkt av installatör och faktureringen kan skickas ut direkt eller gå till attest hos projektansvarig.

 Projekt- och lönsamhetsuppföljning

Via vårt system kan du även bevaka lönsamheten i dina projekt i realtid. Du kan följa upp tids- och kostnadsbruk för olika delmoment i ditt projekt.  Ett exempel på detta är att du kan i realtid få information om hur mycket byggmaterial det har gått åt i dina projekt.  Genom vårt affärssystem som vi erbjuder till Borås kan du alltid effektivisera dina projekt både från en tids- och kostnadsperspektiv.  Du likväl allt gällande material och lönsamhetsuppföljning.  

Ett affärssystem, elektriker, hantverkare och byggföretag i Borås

Easofts affärssystem riktar sig främst till elektriker, hantverkare och byggföretag i Borås som vill ta sin verksamhetsstyrning till nya nivåer. Vi skräddarsyr alltid våra lösningar utifrån dina önskemål, behov och målsättningar. Genom att anlita oss får du alltid ett kundcentrerat bemötande, bra service och effektiva lösningar. Vi erbjuder dessutom alltid kostnadseffektiva supporttjänster till våra tjänster. 

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Vårt affärssystem erbjuder flertalet spännande funktionaliteter som kan effektivisera din verksamhetsstyrning. Här nedan kan du bekanta dig mer med dessa. 

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Easofts verktyg hjälper dig med allt från planering, uppföljning, kvalitetskontroll och mer därtill. Ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är du företag i Borås intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.