Easoft ERP

Affärssystem till företag i Göteborg

Easofts affärssystem är ett smidigt, lättanvänt och användarvänligt system som passa både små och medelstora företag inom bygg och hantverkbranschen. Genom oss kan ditt företag i Göteborg få ett förstklassigt affärssystem som är helt molnbaserat. Ta steget in i framtiden genom våra digitala lösningar. 

Ett smidigt affärssystem för ditt företag i Göteborg

Kalkylering och offerter

Du kan genomföra kalkylering och utformning av offerter i realtid med hjälp av din mobil eller surfplatta. Systemet har funktionaliteter som hjälper dig att kalkylera personalens arbetstimmar, material- och UE-kostnader. Du kan även implementera ritningar, bilder eller andra dokument tillhörande ditt byggföretag direkt in i offerten. Genom att kunna ladda in detta direkt i verktyget förenklar det processen från offert till affär. Dina offerter kommer se professionella ut utifrån stiliga grafiska element, statistik, bilder och annan relevant information. Allt detta ger din intressent bästa möjliga förutsättning till beslutfattande gällande din offert. Boka gärna vår webbdemo så kan vi guida dig i hur enkelt det är att jobba med offerter i vårt system.  

Rapportering och dokumentation

Ditt företag i Göteborg får via vårt affärssystem förstklassiga rapporteringsmöjligheter och användande av skräddarsydda rapportmallar från vårt system. Genom rapporterna i vårt system får din sälj-, produktion-, projekt- och ekonomiavdelning fantastiska verktyg för uppföljning av verksamheten. Rapportmallar kan också enkelt skapas för t.ex. besiktning, skyddsronder, arbete, installation, reklamation etc. Alla rapportmallar är desutom helt digitala. Du behöver med andra ord inte genomföra någon form av manuell dokumentation längre.  All dokumentation sker istället smidigt och enkelt genom dina mobila enheter. Du kan till exempel genomföra olika former av besiktningar och direkt i mobilen checka av vad du besiktat.

Resurs- och tidsplanering

Vårt affärssystem är ett smidigt administrationsverktyg för att hantera tidskalender och kapacitetsstyrning till ditt företagets olika uppdrag. I kalendern är det smidigt att tidsplanerna, såväl små som stora uppdrag, till anställda eller installationsteam. Ändringar i kalendern genomförs smidigt med ”drag and drop” funktionaliteter direkt i din mobila enhet. Samtliga projektintressenter kan sedan i realtid ta del av de ändringar du gjort . Det är helt enkelt supersmidigt att resurs- och tids-planera med vårt verktyg.

 

Faktureringsprogram till Göteborg

Vårt affärssystem kan hjälpa dig till att ta din fakturering till nästa nivå. Du kan genomföra fakturering direkt i vårt affärssystem – eller via något gränssnitt i de vanligaste ekonomisystemen. Inköpsfakturor kan enkelt flyttas till en försäljningsfaktura med angivet påslag. Det går att välja delfakturering, fakturering för utfört arbete eller hela arbetet på en gång. Fakturering för ändrings- och tilläggsarbeten kan läggas in direkt av installatör och faktureringen kan skickas ut direkt eller gå till attest hos projektansvarig.

 

Projekt- och lönsamhetsuppföljning

Genom vårt affärssystem kan du enkelt följa lönsamheten i dina projekt realtid. I dina projekt kan du även följa upp tids- och kostnadsbruk för olika delmoment. Du kan till exempel följa upp hur mycket byggmaterial det har gått åt i projektet. All denna information är tillgänglig för dig via vårt system i grafiskt tilltalande vyer och tabeller.  Det är extremt enkelt att avläsa all form av lönsamhetsuppföljning i vårt system och utifrån detta fatta beslut. Utöver detta får du även en realtidsöverblick över samtliga projektkostnader. Genom vårt affärssystem som vi erbjuder till Göteborg kan du alltid effektivisera dina projekt både från ett tids- och kostnadsperspektiv.

 

Ett affärssystem för hantverkare och byggföretag i Göteborg

Easofts affärssystem passar perfekt till flertalet olika yrkeskategorier och branscher. Våra huvudmålgupp är dock hantverkare och byggföretag i Göteborg som letar efter ett smidigt och användarvänligt affärssystem. Genom våra effektiva affärssystemslösningar kan ditt företag i Göteborg optimera er verksamhet både från en tids- kostnads- och resursperspektiv. Anlitar du oss kan vi garantera att du inte får några halvdana lösningar.  Utöver detta är våra tjänster helt molnbaserade och går att använda oberoende av vart du befinner dig.

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Här nedan hittar du några av fördelarna som finns med att införskaffa Easofts affärssystem. Programmet skräddarsys alltid efter företagets behov och nödvändiga egenskaper tas i bruk. Vi jobbar alltid med skräddarsydda lösningar mot våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Easofts verktyg hjälper dig med allt från planering, uppföljning, kvalitetskontroll och mer därtill. Ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Hantera offert- och orderbok

Med Easofts säljverktyg blir administrationen enkel och effektiv. Anbudskalkyleringen blir distinkt, smidig och genererar automatiskt företagsenliga offerter. Dokument adderas och hanteras smidigt under respektive offert eller order. Enkel uppföljning av försäljningen för vald säljare, tidsperiod etc.

Planera och fördela resurser

Schemaläggning och resursförsörjning i projekten blir enkel med Easoft. Installationskalendern minskar tiden som går åt till arbetsledning och förenklar fakturering och ÄTA hantering i projekten.

Styr och utveckla företaget

Lönsamheten i projekten kan enkelt följas upp i realtid och olika rapporter kan användas för att identifiera förbättringsåtgärder. Företagets utveckling blir systematisk och baserad på fakta.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion.

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är ditt företag i Göteborg intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet