Easoft ERP

Affärssystem till företag i Göteborg

Easofts affärssystem är smidigt, lättanvänt och användarvänligt system som passa både små och medelstora företag inom bygg och hantverk. Genom oss kan ditt företag i Göteborg få ett förstklassigt affärssystem som är helt molnbaserat.

Ett smidigt affärssystem för ditt företag i Göteborg

Kalkylering

Du kan genomföra kalkylering och utformning av offerter i realtid, med en systematisk tillförlitlighet och effektivitet. Vi skräddarsyr alltid våra lösningar efter era önskemål och behov när det kommer till för beräkning av arbetstimmar, material-, UE-kostnader etcetera En stilren offert med företagets logotype och grafiska gränssnitt blir automatiskt genererad när projektkalkylen har blivit färdigställd.

Rapportering och dokumentation

Ditt företag i Göteborg får vi vårt affärssystem förstklassig rapportering och användande av skräddarsydda rapportmallar från vårt system. Genom rapporterna i vårt system får din sälj-, produktion-, projekt- och ekonomiavdelningen fantastiska verktyg för uppföljning av verksamheten. Rapportmallar kan också enkelt skapas för t.ex. besiktning, skyddsronder, arbete, installation, reklamation etc. Det är nästintill obegränsade möjligheter för hur rapportmallarna kan skräddarsys på egen hand. Vill du rapportera och dokumentera är vårt verktyg en förstklassig lösning för ditt företag.

 

Resurs- och tidsplanering

Vårt affärssystem är smidigt administrationsverktyg för att hantera tidskalender och kapacitetsstyrning till företagets olika uppdrag. I kalendern är det smidigt att tidsplanerna, såväl små som stora uppdrag, till anställda eller installationsteam. Ändringar i kalendern går smidigt med ”drag and drop” och ändringarna kan skickas till in. Det är helt enkelt supersmidigt att resurs- och tidsplanera med vårt verktyg.  

 

Faktureringsprogram till Göteborg 

Vårt affärssystem kan hjälpa dig till att ta din fakturering till nästa nivå. Du kan genomföra fakturering direkt i vårt affärssystem – eller via något gränssnitt i de vanligaste ekonomisystemen. Inköpsfakturor kan enkelt flyttas till en försäljningsfaktura med angivet påslag. Det går att välja delfakturering, fakturering för utfört arbete eller hela arbetet på en gång. Fakturering för ändrings- och tilläggsarbeten kan läggas in direkt av installatör och faktureringen kan skickas ut direkt eller gå till attest hos projektansvarig.

 

Projekt- och lönsamhetsuppföljning

Genom vårt affärssystem kan du enkelt följa lönsamheten i projekten i realtid. Vidare registreras inköp alltid för respektive projekt. I dina projekt kan du även följa upp tids- och kostnadsbruk för olika delmoment. Du kan tex enkelt att följa upp hur mycket byggmaterial det har gått åt i projektet. Likväl kan får du en realtidöverblick över samtliga projektkostnader. Genom vårt affärssystem som vi erbjuder till Göteborg kan du alltid effektivisera dina projekt både från en tid- och kostnadsperspektiv.

 

Ett affärssystem för hantverkare och byggföretag i Göteborg

Easofts affärssystem är passar perfekt till flertalet olika yrkeskategorier och branscher. Våra huvudmålgupp är dock hantverkare och byggföretag i Göteborg som letar efter att smidigt och användarvänligt affärssystem. Genom våra effektiva affärssystemslösningar kan ditt företag i Göteborg optimera er verksamhet både från en tids- kostnads- och resursperspektiv. Anlitar du oss kan vi garantera att du inte får några halvdana lösningar.  Utöver detta är våra tjänster helt molnbaserade och går att använda oberoende av vart du befinner dig.

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Här nedan hittar du några av fördelarna som finns med att införskaffa Easofts affärssystem. Programmet skräddarsys alltid efter företagets behov och nödvändiga egenskaper tas i bruk. Vi jobbar alltid med skräddarsydda lösningar mot våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

För oss är det ett fulländat analytiskt system, där vi inte behöver något annat för att ha koll på verksamheten. Vi lever tillsammans med Easoft, och de lever tillsammans med oss. Det är som hjärtat i vår verksamhet

Johan Nyberg, utvecklingschef

Nordic Takvård

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Talenom-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras mycket noggrant.

3. Hur fastställs Easofts användarspecifika avgift?

En användarspecifik avgift debiteras månadsvis för användare som är aktiva eller som har loggat in i systemet under den aktuella månaden.

4. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda kunderna ett system som motsvarar företagets karaktär. Om systemet saknar någon funktion, kan systemet utvecklas så att det tillgodoser behoven. Avtal om kostnader för utvecklingsarbete ingås alltid separat innan projektet påbörjas.

5. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

6. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

7. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

8. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är du företag i Göteborg intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet