Easoft ERP

Affärssystem till bygg- och hantverksföretag i Jönköping

Esofts erbjuder affärssystem och kringliggande funktionalitet till bygg- och hantverksföretag i Jönköping som vill ta sin verksamhetsstyrning till nästa nivå. Affärssystemet är helt molnbaserat och extremt lättanvänt. 

Jönköpings kanske smidigaste affärssystem

Förbättra kalkyleringsarbetet

I systemet finns det förstklassiga kalkyleringsinteraktioner. Med hjälp av systemet kan du utföra all form av kalkyleringsarbete helt molnbaserat. Allt genomfört arbete sker dessutom 110% helt i realtid, vilket medför till att du kan dela med dig av arbetet till alla projektintressenter. Systemet ger dig möjligheter att beräkna dina anställdas arbetstimmar, projektets materialförbrukning, UE-kostnader. Vidare kan du även med systemet skapa grafiskt tilltalande offerter med företagets logotype och grafiska gränssnitt blir automatiskt genererad när projektkalkylen har blivit färdigställd.

Rapportering och dokumentation

Med hjälp av systemet kan du utföra all form av dokumentationsarbete kring ditt bygg- och hantverksprojekt. Du hittar i systemet flertalet olika färdiga rapportmallar som du kan använda dig av. Rapportmallarna som du hittar i affärssystemet kan implementeras för till exempel besiktning, skyddsronder, arbete, installation, reklamation etcetera. Har du önskemål kring dokumentationsfunktionaliteter kan vi alltid skräddarsy dessa utifrån dina önskemål och behov. För oss finns inga för svåra utmaningar!

 

Resurs- och tidsplaneringsfunktioner

Affärssystemet erbjuder ditt bygg- och hantverksföretag i Jönköping förstklassiga resurs- och tidplaneringsfunktioner. Med hjälp av systemet kan du till exempel administrera över tidskalendrar, kapacitetsstyrning och olika former av resursområden. Alla dessa olika funktionaliteter sker i en enkelt i drag och drop funktionaliteter. Du kan med andra ord enkelt utföra all form av resurs- och tidsplanering via din mobil, surfplatta eller dator. I och med att systemet är helt molnbaserat kan du även utföra allt arbete oberoende på vart du befinner dig.

 

Faktureringsprogram till Jönköping

Med hjälp av systemet kan du utföra all form av fakturering för ditt byggföretag i Jönköping. Du kan enkelt skapa såväl inköpsfakturor, fakturor för utfört arbete och försäljningsfakturor. Vidare erbjuder systemet dig möjligheten att välja delfakturering, fakturering för utfört arbete eller hela arbetet på en gång. Fakturering för ändrings- och tilläggsarbeten kan läggas in direkt av installatör och faktureringen kan skickas ut direkt eller gå till attest hos projektansvarig. Faktureringsprogrammet går dessutom att koppla till Fortknox.

 

Projekt- och lönsamhetsuppföljning

Genom vårt affärssystem kan du anspråkslöst granska avkastningen av dina projekt i realtid. Vidare registreras inköp alltid för respektive projekt. I dina projekt kan du även följa upp tids- och kostnadsbruk för olika delmoment. Du kan tex enkelt att följa upp hur mycket byggmaterial det har gått åt i projektet. Likväl kan får du en realtidöverblick över samtliga projektkostnader. Genom vårt affärssystem som vi erbjuder till Jönköping kan du alltid effektivisera dina projekt både från en tid- och kostnadsperspektiv.

 

Ett affärssystem för hantverkare och byggföretag i Göteborg

Easofts affärssystem är passar perfekt till flertalet olika yrkeskategorier och branscher. Våra huvudmålgupp är dock hantverkare och byggföretag i Jönköping som letar efter att smidigt och användarvänligt affärssystem. Genom våra effektiva affärssystemslösningar kan ditt företag i Jönköping optimera er verksamhet både från en tids- kostnads- och resursperspektiv. Anlitar du oss kan vi garantera att du inte får några halvdana lösningar.  Utöver detta är våra tjänster helt molnbaserade och går att använda oberoende av vart du befinner dig.

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Här nedan hittar du några av fördelarna som finns med att införskaffa Easofts affärssystem. Programmet skräddarsys alltid efter företagets behov och nödvändiga egenskaper tas i bruk. Vi jobbar alltid med skräddarsydda lösningar mot våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

För oss är det ett fulländat analytiskt system, där vi inte behöver något annat för att ha koll på verksamheten. Vi lever tillsammans med Easoft, och de lever tillsammans med oss. Det är som hjärtat i vår verksamhet

Johan Nyberg, utvecklingschef

Nordic Takvård

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Talenom-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras mycket noggrant.

3. Hur fastställs Easofts användarspecifika avgift?

En användarspecifik avgift debiteras månadsvis för användare som är aktiva eller som har loggat in i systemet under den aktuella månaden.

4. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda kunderna ett system som motsvarar företagets karaktär. Om systemet saknar någon funktion, kan systemet utvecklas så att det tillgodoser behoven. Avtal om kostnader för utvecklingsarbete ingås alltid separat innan projektet påbörjas.

5. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

6. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

7. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

8. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är du företag i Jönköping intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet