Easoft ERP

Affärssystem till bygg- och hantverksföretag i Jönköping

Letar ditt företag i Jönköping efter ett affärssystem? Easoft erbjuder affärssystem och kringliggande funktionaliteter till bygg- och hantverksföretag i Jönköping som vill ta sin verksamhetsstyrning till nästa nivå. Affärssystemet är helt molnbaserat och extremt lättanvänt. 

Jönköpings kanske smidigaste affärssystem

Förbättra kalkyleringsarbetet

I systemet finns det förstklassiga kalkyleringsinteraktioner. Med hjälp av systemet kan du utföra all form av kalkyleringsarbete helt molnbaserat. Allt genomfört arbete sker dessutom 110% helt i realtid, vilket medför till att du kan dela med dig av arbetet till alla projektintressenter genom några få klick. Systemet ger dig möjligheter att beräkna dina anställdas arbetstimmar, projektets materialförbrukning, UE-kostnader. Vidare kan du även med systemet skapa grafiskt tilltalande offerter med företagets logotype och grafiska gränssnitt blir automatiskt genererade när projektkalkylen har blivit färdigställd.

Rapportering och dokumentation

Med hjälp av affärssystemet kan du utföra all form av dokumentationsarbete kring dina bygg- och hantverksprojekt. Du hittar i systemet flertalet olika färdiga rapportmallar som du kan använda dig av. Rapportmallarna som du hittar i affärssystemet kan implementeras för till exempel besiktning, skyddsronder, arbete, installation, reklamation etcetera. Du behöver med andra ord inte längre ha med dig massa pärmar och papper till dina kontrollrundor eller besiktningar. Allt dokumentationsarbete sker istället smidigt via din mobil. Du spara både tid och energi. Har du önskemål kring dokumentationsfunktionaliteter kan vi alltid skräddarsy dessa utifrån dina önskemål och behov. För oss finns inga för svåra utmaningar!

 

Resurs- och tidsplaneringsfunktioner

Affärssystemet erbjuder ditt bygg- och hantverksföretag i Jönköping förstklassiga resurs- och tidsplaneringsfunktioner. Med hjälp av systemet kan du till exempel administrera över tidskalendrar, kapacitetsstyrning och olika former av resursområden. Alla dessa olika funktionaliteter sker enkelt i drag och drop funktionaliteter. Du kan med andra ord enkelt utföra all form av resurs- och tidsplanering via din mobil, surfplatta eller dator. I och med att systemet är helt molnbaserat kan du även utföra allt arbete oberoende på vart du befinner dig. Du kan likväl även dela med dig av alla förändringar du utför

 

Faktureringsprogram till Jönköping

Med hjälp av affärssystet kan du utföra all form av fakturering för ditt byggföretag i Jönköping. Du kan enkelt skapa såväl inköpsfakturor, fakturor för utfört arbete och försäljningsfakturor. Vidare erbjuder systemet dig möjligheten att välja delfakturering, fakturering för utfört arbete eller hela arbetet på en gång. Fakturering för ändrings- och tilläggsarbeten kan läggas in direkt av installatör och faktureringen kan skickas ut direkt eller gå till attest hos projektansvarig. Faktureringsprogrammet går dessutom att koppla till Fortknox.

 

Projekt- och lönsamhetsuppföljning

Genom vårt affärssystem kan du anspråkslöst granska avkastningen av dina projekt i realtid. Vidare registreras inköp alltid för respektive projekt. I dina projekt kan du även följa upp tids- och kostnadsbruk för olika delmoment. Du kan till exempel enkelt följa upp hur mycket byggmaterial det har gått åt i projektet. Likväl kan kan du få en realtidöverblick över samtliga projektkostnader. All denna information redovisas för dig i grafiskt tilltalande vyer och tabeller i vårt verktyg. Denna information kan du sedan enkelt dela med dig av till dina andra projektintressenter med hjälp av din mobil. Genom vårt affärssystem som vi erbjuder till Jönköping kan du alltid effektivisera dina projekt både från tids- och kostnadsperspektiv.

 

Ett affärssystem för hantverkare och byggföretag i Jönköping

Easofts affärssystem passar perfekt till flertalet olika yrkeskategorier och branscher. Vår huvudmålgupp är dock hantverkare och byggföretag i Jönköping som letar efter ett smidigt och användarvänligt affärssystem. Genom våra effektiva affärssystemslösningar kan ditt företag i Jönköping optimera er verksamhet både från tids- kostnads- och resursperspektiv. Anlitar du oss kan vi garantera att du inte får några halvdana lösningar. Utöver detta är våra tjänster helt molnbaserade och går att använda oberoende av vart du befinner dig.

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Här nedan hittar du några av fördelarna som finns med att införskaffa Easofts affärssystem. Programmet skräddarsys alltid efter företagets behov och nödvändiga egenskaper tas i bruk. Vi jobbar alltid med skräddarsydda lösningar mot våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Easofts verktyg hjälper dig med allt från planering, uppföljning, kvalitetskontroll och mer därtill. Ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion. 

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är ditt företag i Jönköping intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet