Easoft ERP

Affärssystem till Luleå-området

Letar ditt Luleåbaserade företag efter ett molnbaserat affärssystem? Easofts erbjuder ditt bygg- hantverks- och entreprenadföretag förstklassiga molnbaserade affärssystem. Genom oss kan ditt företag ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå!

Molnbaserat affärssystem med flertalet funktionaliteter

Effektivisera er kalkylering

I affärssystemet kan du utföra all form av offert- och kalkyleringsarbete i realtid. Du kan enkelt med hjälp av systemet beräkna dina anställdas arbetstimmar, projektets materialförbrukning, UE-kostnader. Vidare kan du även med systemet skapa grafiskt tilltalande offerter med företagets logotype och grafiska gränssnitt blir automatiskt genererad när projektkalkylen har blivit färdigställd. Offert- och kalkyleringsarbete har med andra ord aldrig varit så enkelt som det är via våra smidiga kalkyreringslösningar åt företag i Luleå.

Förbättra er rapportering och dokumentation

Affärssystemet erbjuder förstklassiga rapporterings- och dokumentationsfunktionaliteter. Du behöver inte längre ta med dig massa pärmar och papper till dina kontrollrundor. Istället kan du enkelt utföra all form av dokumentationsarbete via din mobila enhet. I systemet finns det flertalet olika förinställda rapportmallar. Genom att systemet är helt molnbaserat kan du enkelt dela med dig av rapporterna till alla projektintressenter. Rapportmallar kan implementeras för till exempel besiktning, skyddsronder, arbete, installation, reklamation etcetera. Det finns nästintill obegränsade möjligheter för hur rapportmallarna kan skräddarsys på egen hand.

 

Funktionaliteter inom resurs- och tidsplanering

Systemet erbjuder dig som företagare möjligheter att administrera över resurs- och tidsplanering. Du kan till exempel hantera tidskalendrar, kapacitetsstyrning och resursområden med hjälp av affärssystemet. Med hjälp av systemet är det smidigt att tidsplanerna alla möjliga uppdrag till anställda eller dina installationsteam. Allt arbete inom dessa delområden sker enkelt genom ”drag and drop” funktionaliteter. I och med att systemet är helt molnbaserat kan du genomföra alla ändringar oberoende på vart du än befinner dig.

 

Faktureringsprogram till Luleå

Med hjälp av systemet kan du utföra all form av fakturering för ditt företag. Du kan enkelt skapa såväl inköpsfakturor, fakturor för utfört arbete och försäljningsfakturor. Vidare erbjuder systemet dig möjligheten att välja delfakturering, fakturering för utfört arbete eller hela arbetet på en gång. Fakturering för ändrings- och tilläggsarbeten kan läggas in direkt av installatör och faktureringen kan skickas ut direkt eller gå till attest hos projektansvarig.

 

Projekt och lönsamhetsuppföljning

Genom vårt affärssystem kan du anspråkslöst granska avkastningen av dina projekt i realtid. Vidare registreras inköp alltid för respektive projekt. I dina projekt kan du även följa upp tids- och kostnadsbruk för olika delmoment. Du kan till exempel enkelt att följa upp hur mycket byggmaterial det har gått åt i projektet. Likväl kan får du en realtidsöverblick över samtliga projektkostnader. Genom vårt affärssystem som vi erbjuder till Luleå kan du alltid effektivisera dina projekt både från en tids- och kostnadsperspektiv.

 

Ett affärssystem för hantverkare och byggföretag i Luleå 

Easofts affärssystem passar perfekt till flertalet olika yrkeskategorier och branscher. Våra huvudmålgupp är dock hantverkare och byggföretag i Luleå som letar efter att smidigt och användarvänligt affärssystem. Genom våra effektiva affärssystemslösningar kan ditt företag i Luleå optimera er verksamhet både från en tids- kostnads- och resursperspektiv. Anlitar du oss kan vi garantera att du inte får några halvdana lösningar. Utöver detta är våra tjänster helt molnbaserade och går att använda oberoende av vart du befinner dig.

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Här nedan hittar du några av fördelarna som finns med att införskaffa Easofts affärssystem. Programmet skräddarsys alltid efter ert företagets behov och nödvändiga egenskaper tas i bruk. Vi jobbar alltid med skräddarsydda lösningar mot våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Easofts verktyg hjälper dig med allt från planering, uppföljning, kvalitetskontroll och mer därtill. Ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion.

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är ditt företag i Luleå intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet