Easoft ERP

Molnbaserat affärssystem 

Easofts affärssystem är helt molnbaserat och specialtillverkat för att tillgodose alla hantverks- och byggföretags behov på verksamhetsstyrning. Vårt system fungerar perfekt både i mobil, surfplatta och datorn. Du kan med andra ord utföra all form av arbete oberoende av vart du befinner dig. Ta din verksamhetsstyrning till nästa nivå redan idag! 

Projektinhallinta

  Ett förstklassigt molnbaserat affärssystem  

Molnbaserade kalkyleringsmöjligheter

Easofts molnbaserade affärssystem ger dig möjligheter till att genomföra allt ditt kalkyleringsarbete vart du än befinner dig. Du kan med hjälp av systemet realisera kalkylering av offerter, administrera arbetstimmar för dina anställda, beräkna materialförbrukning och ha koll på allt gällande UE-kostnader. Alla dessa funktionaliteter sker dessutom i realtid och är helt molnbaserade. Du kan med andra ord genomföra allt kalkyleringsarbete vart är du än befinner dig på arbetsplatsen. Alla dessa funktionaliteter går dessutom att utföra via din mobil, surfplatta eller stationära dator.

Rapportera och dokumentera på ett effektivt sätt

Vill du kunna dokumentera och rapportera vad som försiggår i ditt projekt på ett smidigt sätt? I vårt affärssystem finns flertalet funktionaliteter för detta ändamål. Systemet har flertalet inbyggda rapporterings- och dokumentationsmallar som du fritt kan använda för att ta din rapportering till nästa nivå. Via rapporterna i affärssystemet får din sälj-, produktion-, projekt- och ekonomiavdelning fenomenala verktyg för uppföljning av verksamheten. Rapportmallar kan också enkelt skapas för till exempel besiktning, skyddsronder, arbete, installation, reklamation etcetera. Det finns nästintill obegränsade möjligheter för hur rapportmallarna kan skräddarsys på egen hand.

 

 

Ta din resurs- och tidsplanering till nästa nivå

Systemet har funktionaliteter som hjälper ditt företag och era projektledare med olika former av resurs- och tidsplanering. Med hjälp av systemet kan du som projektledare hantera tidskalender och kapacitetsstyrning till er verksamhets olika projekt. I verktygets kalender är det likväl enkelt att tidsplanerna alla typer av uppdrag till dina anställda eller ett installationsteam. Ändringar i kalendern går smidigt med ”drag and drop” funktioner, och ändringarna kan genom några få klick skickas till alla projektintressenter.

Molnbaserad fakturering

Vill du ge ditt företag en helt molnbaserad fakturering? Vårt molnbaserade affärssystem ger dig fullständig överblick över allt gällande din företagsfakturering. Faktureringen kan du genomföra genom en mycket användarvänlig vy via din mobil, surfplatta eller stationära dator. Det går att välja delfakturering, fakturering för utfört arbete eller hela arbetet på en gång. Fakturering för ändrings- och tilläggsarbeten kan läggas in direkt av installatör och faktureringen kan skickas ut direkt eller gå till attest hos projektansvarig.

Projekt- och lönsamhetsuppföljning

Med hjälp av vårt molnbaserade affärssystem kan du effektivisera ert projekt utifrån tids- och lönsamhetsuppföljning. Till exempel kan du i realtid administrera alla ditt företags projektmoment inom dessa delområden – och sedan dela med dig av informationen till övriga projektmedlemmar. Vi kan alltid skräddarsy mätvärden du vill granska utifrån ert företags önskemål. Några grundläggande mätvärden i systemet är materialförbrukning, lönsamhet och tidsvärden. Allt administrativt arbete inom dessa områden sker i en enkel och lätt vy.

Ett molnbaserat affärssystem anpassat till byggföretag

Easofts molnbaserade affärssystem går att använda inom flertalet olika branscher och yrkesområden. Huvudmålgruppen för våra olika molnbaserade system är dock små- och medelstora företag inom hantverks- bygg- och entreprenadbranschen. I och med att våra system är helt molnbaserade, så kan vi erbjuda våra lösningar till hela Sverige. Det spelar med andra ord ingen roll om ditt företag befinner sig i södra, västra eller norra Sverige. Via oss får du alltid en skräddarsydd helhetslösning just efter dina önskemål och behov. Utöver detta tjänstgör vi alltid kundcentrerat. Vi är aldrig nöjda innan du som kund är nöjd med slutresultatet.

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Vårt molnbaserade affärssystem besitter flertalet förstklassiga funktionaliteter som kan ta din verksamhetsstyrning till nästa nivå. Vi frambringar alltid skräddarsydda lösningar till alla våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är ditt företag intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.