Easoft ERP

Affärssystem till företag i Stockholm

Genom Easoft får ditt företag i Stockholm ett användarvänligt affärssystem som alltid är skräddarsytt efter dina önskemål och behov. Affärssystemet passar för både små och medelstora företag inom bygg-, el- och hantverksbranschen. Systemet innehar flertalet funktionaliteter som kan hjälpa ta din verksamhetsstyrning till nästa nivå. 

Molnbaserat affärssystem för ditt företag i Stockholm 

Skapa och skicka fakturor i ett användarvänligt gränssnitt

Genom att använda Easofts faktureringssystem skapar du fakturor från beställningar med en tilltalande layout som är tydlig och lättbegriplig för dina kunder. Genom programvaran innehavande ett användarvänligt gränssnitt kan du tydligt specificera vad kunden betalar för. Samtidigt slipper du onödiga missförstånd på grund av krångliga formalia. Det skall vara en tillfredsställande uppgift att fakturera för utförda arbeten. Med en enkel och smidig lösning från Easofts faktureringssystem får du och ditt företag tid över att fokusera på nya projekt och kundvård i stället för massa onödigt administrativt arbete.

Rapportering och dokumentation

Med hjälp av Easoft digitaliserade dokumentationsslösningar kan du som bygg- och projektledare ta din dokumentation gällande ert byggprojekt till en helt ny nivå. Du kan genom din mobil, surfplatta eller dator registrera genomförda arbeten, ta bilder från arbetsplatsen och dokumentera andra observationer. Du kan till exempel utföra egenkontroller, slutbesiktningsprotokoll och andra dokumentationsåtgärder.  I stället för att du som projektledare ska behöva ha med dig tio olika pärmar och dokument till arbetsplatsen, så kan du i stället med hjälp av din mobil, surfplatta eller bärbara dator genomföra all form av dokumentationsarbete. Allt ditt dokumentationsarbete sparas även tryggt i vårt system, varifrån du kan dela med dig av din dokumentation till andra projektintressenter. 

Resurs- och tidsplanering

Med hjälp av Easofts resursplaneringsverktyg kan du enkelt planera och hantera dina olika projekt. Du kan effektivt och smidigt administrera dina personalresurser. Vidare får du en förstklassig överblick över personalens semester, sjukfrånvaro och andra viktiga händelser gällande resurser på ditt företag. Resursplaneringssystemet ger dig en snabb och tydlig, överskådlig blick över hur dina personalresurser fördelats på olika projekt. Detta verktyg hjälper dig om du behöver omfördela och förändra personalresurser utifrån sjukfrånvaro, semester eller annan planerad frånvaro hos dina medarbetare. All information uppvisas alltid för dig i en grafisk tilltalande vy i din enhet. 

 

Fakturering

Genom att använda Easofts faktureringssystem skapar du fakturor från beställningar med en tilltalande layout som är tydlig och lättbegriplig för dina kunder. Genom programvaran innehavande ett användarvänligt gränssnitt kan du tydligt specificera vad kunden betalar för. Samtidigt slipper du onödiga missförstånd på grund av krångliga formalia. Genom programvaran finns allt underlag du behöver sammanställt i verktyget under en och samma vy. Du behöver med andra ord inte har 100 olika pärmar, mappar eller andra fysiska dokumentationsverktyg för att förvara dina dokument. 

Projekt- och lönsamhetsuppföljning

Easoft affärssystem är likväl ett perfekt verktyg för dig som vill bevaka lönsamheten i ditt projekt i realtid. Du kan till exempel på ett förstklassigt sätt följa upp tids- och kostnadsbruk för olika delmoment i ditt projekt.  Ett exempel på detta är att du kan i realtid få information om hur mycket byggmaterial det har gått åt i projektet. Utifrån denna information kan du sedan göra korrigeringar till projektet. Eftersom all information sparas i vårt system kan du även vid ett senare tillfälle gå tillbaka och analysera projektet.  Genom vårt affärssystem som vi erbjuder till Stockholm kan du alltid effektivisera dina projekt både från en tid- och kostnadsperspektiv. 

Ett affärssystem, entreprenad, hantverkare och byggföretag i Stockholm

Easofts affärssystem går att integrera till flertalet olika målgrupper, yrkeskategorier och branscher. Huvudmålgruppen för vårt företag är dock entreprenader, hantverkare och byggföretag i Stockholm som letar efter ett förstklassigt affärssystem. Via Easofts användarvänliga lösningar får ditt företag i Stockholm ett verktyg som kan optimera er verksamhet från ett tids- och kostnadsperspektiv. Anlitar du oss kan vi garantera att du inte får några halvdana lösningar. Utöver detta är våra tjänster helt molnbaserade och går att använda oberoende av vart du befinner dig.

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Här nedan kan du bekanta dig med några av de fördelarna som Easofts affärssystem erbjuder ditt Stockholmsbaserade företag. Vi jobbar alltid med skräddarsydda lösningar mot våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Easofts verktyg hjälper dig med allt från planering, uppföljning, kvalitetskontroll och mer därtill. Ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är du företag i Stockholm intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.