Easoft ERP

Affärssystem till företag i Stockholm

Genom Easoft får ditt företag i Stockholm ett användarvänligt affärssystem som alltid är skräddarsytt efter dina önskemål. Affärssystemet passar för både små och medelstora företag inom bygg- och hantverksbranschen. 

Molnbaserat affärssystem för ditt företag i Stockholm 

Kalkylering

Via Easoft affärssystem kan du utföra förstklassig kalkylering av offerter till ditt företag i realtid. Vi lyssnar alltid till dina behov och skräddarsyr kalkyleringslösningarna utifrån er verksamhets målsättningar. Ni får via systemet fram beräkning av arbetstimmar, material och UE-kostnader på ett smidigt sätt. En visuellt tilltalande offert med företagets logotype och grafiska gränssnitt blir automatiskt genererad när projektkalkylen har blivit färdigställd.

Rapportering och dokumentation

Rapportering och dokumentation är några andra centrala funktionaliteter som ditt företag i Stockholm kan få via vårt system. Ni får förstklassiga rapporteringsmöjligheter tillsammans med rapportmallar från Easofts system. Via rapporterna i affärssystemet får din sälj-, produktion-, projekt- och ekonomiavdelningen fenomenala verktyg för uppföljning av verksamheten. Rapportmallar kan också enkelt skapas för t.ex. besiktning, skyddsronder, arbete, installation, reklamation etc. Det är nästintill obegränsade möjligheter för hur rapportmallarna kan skräddarsys på egen hand. 

Resurs- och tidsplanering

Genom vårt affärssystem kan ni även effektivisera er verksamhets resurs- och tidsplanering. Ni kan via systemet hantera tidskalender och kapacitetsstyrning till er verksamhets olika projektuppdrag. I verktygets kalender är det likväl enkelt att tidsplanerna alla typer av uppdrag till dina anställda eller ett installationsteam. Ändringar i kalendern går smidigt med ”drag and drop” och ändringarna kan skickas till in. Det är helt enkelt supersmidigt att resurs- och tidsplanera med vårt verktyg.  

Fakturering

Genom att nyttja våra system får du alltid en totalt överblick över din verksamhets fakturering. Du kan fullfölja fakturering direkt i vårt affärssystem – eller via något gränssnitt i de vanligaste ekonomisystemen. Inköpsfakturor kan enkelt flyttas till en försäljningsfaktura med angivet påslag. Det går att välja delfakturering, fakturering för utfört arbete eller hela arbetet på en gång. Fakturering för ändrings- och tilläggsarbeten kan läggas in direkt av installatör och faktureringen kan skickas ut direkt eller gå till attest hos projektansvarig.

Projekt- och lönsamhetsuppföljning

Easoft affärssystem är likväl ett perfekt verktyg för dig som vill bevaka lönsamheten i ditt projekt i realtid. Du kan tex på ett förstklassigt sätt följa upp tids- och kostnadsbruk för olika delmoment i ditt projekt.  Ett exempel på detta är att du kan i realtid få information om hur mycket byggmaterial det har gått åt i projektet. Du kan tex enkelt att följa upp hur mycket byggmaterial det har gått åt i projektet.  Genom vårt affärssystem som vi erbjuder till Stockholm kan du alltid effektivisera dina projekt både från en tid- och kostnadsperspektiv. 

Ett affärssystem, entreprenad, hantverkare och byggföretag i Stockholm

Easofts affärssystem är går att integrera till flertalet olika målgrupper, yrkeskategorier och branscher. Huvudmålgruppen för vårt företag är dock entreprenader, hantverkare och byggföretag i Stockholm som letar efter ett förstklassigt affärssystem. Via Easofts användarvänliga lösningar får ditt företag i Stockholm ett verktyg som kan optimera er verksamhet från ett tids- och kostnadsperspektiv. Anlitar du oss kan vi garantera att du inte får några halvdana lösningar. Utöver detta är våra tjänster helt molnbaserade och går att använda oberoende av vart du befinner dig.

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Här nedan kan du bekanta dig med några av de fördelarna som Easofts affärssystem erbjuder ditt Stockholmsbaserade företag. Vi jobbar alltid med skräddarsydda lösningar mot våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

För oss är det ett fulländat analytiskt system, där vi inte behöver något annat för att ha koll på verksamheten. Vi lever tillsammans med Easoft, och de lever tillsammans med oss. Det är som hjärtat i vår verksamhet

Johan Nyberg, utvecklingschef

Nordic Takvård

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Talenom-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras mycket noggrant.

3. Hur fastställs Easofts användarspecifika avgift?

En användarspecifik avgift debiteras månadsvis för användare som är aktiva eller som har loggat in i systemet under den aktuella månaden.

4. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda kunderna ett system som motsvarar företagets karaktär. Om systemet saknar någon funktion, kan systemet utvecklas så att det tillgodoser behoven. Avtal om kostnader för utvecklingsarbete ingås alltid separat innan projektet påbörjas.

5. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

6. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

7. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

8. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är du företag i Stockholm intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.