Easoft ERP

Affärssystem till Sundsvall

Letar ditt företag i Sundsvall efter ett användarvänligt affärssystem? Är ni verksamma inom hantverks- bygg eller entreprenadbranschen? I sådant fall ska du utan tveka bekanta dig med våra tids- och kostnadseffektiva lösningar. Easoft affärssystem är skräddarsytt utifrån bygg- och hantverksföretags olika behov. Genom vårt system kan du ta ert företags verksamhetsstyrning till nästa nivå. 

Ett effektivt affärssystem till företag i Sundsvall

Effektivisera ditt företags kalkylering

Vår programvara innehar alla de olika funktionaliteter inom kalkylering som ett företag kan önska. Du kan genom affärssystemet genomföra all form av kalkylering som berör ditt företag. Via systemet kan du få en överblick kring allt rörande utförda arbetstimmar, materialförbrukning, UE-kostnader och massor av andra nyckelvärden. Allt kalkyleringsarbete sker i en visuellt tilltalande och lättbruklig vy. Du får all information redovisat till din i visuellt tilltalande tabeller, grafer och bilder. Via informationen som du hittar i vårt system kan du fatta relevanta beslut för din verksamhetsstyrning.

Rapportering och dokumentation

Genom att systemet är helt digitalt behöver du inte längre utföra någon form av manuell dokumentation kring era projekt. Du behöver inte längre dokumentera och skapa rapporter i pärmar och papper. I stället sker allt dokumentationsarbete digitalt via din mobila enhet eller surfplatta. Easoft har flertalet digitala rapportmallar som ni kan bruka, men vi kan likväl skräddarsy mallar utifrån dina önskemål och behov. Rapportmallar kan skapas för t.ex. besiktning, egenkontroller,skyddsronder, arbete, installation, reklamation etc.  Du kan utföra allt arbete kring dessa rapportmallar digitalt via din enhet. Easofts smidiga rapporteringsmöjligheter tar ditt företag in i framtiden.

 

Smidig tids- och resursplanering

Inom bygg- och hantverkarbranschen är det inte ovanligt att ha flera projekt i gång samtidigt. Genom resursplaneringen i Easoft kan du se hur din bemanning ser ut, vilket projekt som tar respektive anställd i anspråk och du kan planera och fördela om resurser och arbetskraft. Resursplaneringssystemet ger dig en snabb och tydlig, överskådlig blick över hur dina personalresurser fördelats på olika projekt. Detta verktyg hjälper dig om du behöver omfördela och förändra personalresurser utifrån sjukfrånvaro, semester eller annan planerad frånvaro hos dina medarbetare. Genom resursplaneringssystemet kan du se till att dina projekt går framåt och inte påverkas av tillfälligt bortfall av medarbetare.

 

Faktureringsprogram till Sundsvall

Easofts faktureringssystem gör att du ser allting som du skall fakturera överskådligt och enkelt i applikationen – du missar aldrig en faktura. Du ser till exempel vilka arbetstimmar och material i beställningen du har fakturerad och vilka kan du fakturera. På ett smidigt sätt kan du följa och hantera det du fakturerar. Glöm förseningar, påminnelser eller annat krångel gällande fakturaarbetet när du använder Easoft integration till redovisningstjänster. Med vårt system blir det en fröjd att arbeta med fakturering.

 

Projekt- och lönsamhetsuppföljning

Med hjälp av projektledningsfunktionaliteterna får du dagliga uppdateringar om hur arbetet i de olika projekten fortlöper. Verktyget ger dig uppgifter kring registrerad tid och förbrukat material i relation till de uppgifter som angavs gällande tid och material vid projektets uppstart. På så sätt kan du jämföra data och följa den faktiska resursförbrukningen mot avsatt budget. Detta hjälper dig i din projektledning och kan ge tidiga signaler så att du kan fördela om resurserna på ett effektivt sätt. Vill du dela med dig av denna information gör du det alltid genom ett enkelt klick via din mobila enhet!

 

Ett affärssystem, elektriker, hantverkare och byggföretag i Sundsvall

Våra huvudmålgrupper med affärssystemet är  elektriker, hantverkare i Sundsvall som vill effektivisera sin verksamhet. Vi kan självklart även skräddarsy våra lösningar till andra delområden och branscher. För oss finns aldrig några för svåra uppdrag inom affärssystem. Anlitar du oss som din leverantör inom affärssystem i Sundsvall, så kan vi garantera dig följande: ett kundcentrerat bemötande, förstklassig service, effektiva lösningar och bra supportavtal. Du är med andra ord alltid i trygga händer när du anlitar oss!

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Här nedan kan du bekanta dig med några av de fördelarna som Easofts affärssystem erbjuder ditt företag. Vi jobbar alltid med skräddarsydda lösningar mot våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Easofts verktyg hjälper dig med allt från planering, uppföljning, kvalitetskontroll och mer därtill. Ta er verksamhetsstyrning till nästa nivå!

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Talenom-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion. 

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är du företag i Sundsvall intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.