Easoft ERP

Affärssystem till Sundsvall

Letar ditt företag i Sundsvall efter en användarvänligt affärssystem? Är ni verksamma inom hantverks- bygg eller entreprenadbranschen? I sådant fall ska du utan tveka bekanta dig med våra tids- och kostnadseffektiva lösningar. 

Ett effektivt affärssystem till företag i Sundsvall

Effektivisera ditt företags kalkylering 

Vår programvara innehar alla de olika funktionaliteter inom kalkylering som ett företag kan önska.  Du kan genom affärssystemet genomföra all form av kalkylering som berör ditt företag. Det bästa av allt är att allt arbete som du genomför dessutom sker i realtid. Via systemet kan du få en överblick kring allt rörande utförda arbetstimmar, materialförbrukning, UE-kostnader och massor av andra nyckelvärden. Allt kalkyleringsarbete sker i ett visuellt tilltalande och lättbruklig vy. Allt arbete kan dessutom även utföras Genom vårt affärssystem kan ditt hantverks- bygg- eller entreprenadföretag i Sundsvall ta er kalkylering till en helt ny nivå!   

Rapportering och dokumentation

Med hjälp av vårt system kan du ta all rapportering och dokumentation gällande ditt projekt till nästa nivå.  Genom systemet får ni enkla rapporteringsmöjligheter tillsammans med rapportmallar från Easofts system. Via rapporterna i affärssystemet får din sälj-, produktion-, projekt- och ekonomiavdelningen fenomenala verktyg för uppföljning av verksamheten. Rapportmallar kan också enkelt skapas för t.ex. besiktning, skyddsronder, arbete, installation, reklamation etc. Det är nästintill obegränsade möjligheter för hur rapportmallarna kan skräddarsys på egen hand. Kontakta oss – så berättar vi mer än gärna mer!  

Smidig tids- och resursplanering 

En effektiv tids- och resursplanering är en central faktor i om ert bygg- eller hantverksprojekt kommer bli framgångsrikt eller inte. Därför har vi i vårt system tagit fram effektiva funktionaliteter inom dessa områden. Du kan med systemet utföra all form av arbete inom resursplanering. Allt sker i en enkel och övergriplig användarvänlig vy i din mobil, surfplatta eller dator. I och med att systemet är helt molnbaserat kan du utföra all resurs- och tidsplanering vart du en befinner dig. Kontakta gärna oss – så kan vi berättar mer om hur vi kan effektivera er verksamhet!

 

Faktureringsprogram till Sundsvall 

Vårt system erbjuder funktionaliteter inom allt rörande faktureringsprogram. Med hjälp av affärssystemet kan du administrera kring allt gällande ditt företags fakturering. Till exempel kan du via systemet skapa inköps- och försäljningsfakturor med angivet påslag. Du kan även implementera delfakturering eller fakturering för slutfört arbete. Fakturering för ändrings- och tilläggsarbeten kan läggas in direkt av installatör och faktureringen kan skickas ut direkt eller gå till attest hos projektansvarig. Vi har även flertalet olika grafiskt tilltalande mallar som är anpassade till hantverks- och byggbranschen. Genom våra faktureringsprogramsfunktionaliteter, så kan du ta ditt företag i Sundsvall till helt nya höjder.

 

 Projekt- och lönsamhetsuppföljning

Letar du efter ett system som kan hjälpa dig administrera ditt projekts projektlönsamhet? I vårt affärssystem finns funktionaliteter för detta ändamål. Via systemet kan du få information om hur mycket byggmaterial det har gått åt i projektet. Vidare kan du även få översyn över allt kring tidsförbrukningen i projektet. Vi kan alltid skräddarsy dessa funktionaliteter utifrån dina önskemål och krav. Med andra ord kan du via vårt affärssystem effektivisera dina bygg- och hantverksprojekt utifrån ett tids- och kostnadsperspektiv.

 

Ett affärssystem, elektriker, hantverkare och byggföretag i Sundsvall

Våra huvudmålgrupper med affärssystemet är främst avsedda för elektriker, hantverkare i Sundsvall som vill effektivisera sin verksamhet. Vi kan självklart även skräddarsy våra lösningar till andra delområden och branscher till dig som är småföretagare. För oss finns andra några för svåra uppdrag inom affärssystem. Anlitar du oss som din leverantör inom affärssystem i Sundsvall, så kan vi garantera dig följande: ett kundcentrerat bemötande, förstklassig service, effektiva lösningar och bra supportavtal. Du är med andra ord alltid i trygga händer när du anlitar oss!

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Här nedan kan du bekanta dig med några av de fördelarna som Easofts affärssystem erbjuder ditt företag. Vi jobbar alltid med skräddarsydda lösningar mot våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

För oss är det ett fulländat analytiskt system, där vi inte behöver något annat för att ha koll på verksamheten. Vi lever tillsammans med Easoft, och de lever tillsammans med oss. Det är som hjärtat i vår verksamhet

Johan Nyberg, utvecklingschef

Nordic Takvård

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Talenom-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras mycket noggrant.

3. Hur fastställs Easofts användarspecifika avgift?

En användarspecifik avgift debiteras månadsvis för användare som är aktiva eller som har loggat in i systemet under den aktuella månaden.

4. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda kunderna ett system som motsvarar företagets karaktär. Om systemet saknar någon funktion, kan systemet utvecklas så att det tillgodoser behoven. Avtal om kostnader för utvecklingsarbete ingås alltid separat innan projektet påbörjas.

5. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

6. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

7. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

8. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är du företag i Sundsvall intresserat av att införskaffa Easofts affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.