Easoft ERP

Dokumentation – ta din dokumentation till nästa nivå med hjälp av Easofts Docs smidiga verktyg

Glöm stora lass av papper och pärmar som ostrukturerat tar massa onödig plats på ditt kontor. Genom att i stället använda dig av Easofts smidiga molnbaserade dokumentationsverktyg, så kan du ta ditt projekts eller företags dokumentation till helt nya nivåer. I och med att vår egenutvecklade programvara är helt molnbaserad kan du enkelt genomföra företagets dokumentation oavsett vart du befinner dig. 

Varför bör du införskaffa digital dokumentation från oss?

Ett miljövänligt sätt att dokumentera

Genom Easofts digitala dokumentationssystem gör du all dokumentation i vår egenutvecklade och lättanvända applikation. Dokumenten sparas automatiskt och du vet alltid vart du har dina viktiga dokument. Genom att inte slösa på jordens resurser genom pappersförbrukning är detta ett miljövänligt alternativ. Du kan med andra ord genom att använda Easofts verktyg skapa en modern hållbarhetspolicy för ditt företag – samtidigt som du effektiviserar ditt företags dokumentation.

Skapa struktur, ordning och reda

Använd dig av färdiga mallar, skapa strukturer och håll ordning, allt detta erbjuder Easoft Docs dokumentationssystemet från Easofts. Vårt digitala dokumentationssystem är smidigt och enkelt att använda, mallarna bidrar till effektivitet och tydlig layout i ditt kontinuerliga dokumentationsarbete. Du kan enkelt sortera bland dina dokument och sortera dem utifrån flertalet olika filter. Genom molnfunktionen är dokumenten tillgängliga för dig vart du än befinner dig. 

Alla dokument arkiveras automatiskt

Då dina dokument sparas digitalt finns dessa alltid att tillgå och är endast några knapptryck bort. Du behöver alltså inte skapa ett fysiskt förvaringsutrymme för dina dokument utan alla dokument arkiveras när de inte är aktuella och går att återskapa och på ett enkelt sätt hitta i applikationen.

Dokument i samma plats än an projekt / beställningar

Alla dokument sparas under beställningar i Easoft Affärssystem. Du hittar all kundinfo, projektinfo (t.ex. arbetstimmar, produkter, kommentarer, kostnader osv) på samma plats där du hittar dokument.

Digital dokumentation till flertalet olika delområden

Vi erbjuder digital dokumentation till flertalet olika delområden, bland annat: byggdagbok, besiktningskontroller, slutbesiktningsprotokoll, arbetsbeskrivning och egenkontroll. Allt för att dokumentationen av ditt byggprojekt ska bli så precis och effektiv som möjlig.

Det färdiga dokumentet är lätt att distribuera till kunden

Dina dokument finns alltid tillgängliga i applikationen och följer en snygg layout och ger ett professionellt intryck. Utifrån att dokumenten håller god kvalitet och är digitala är det färdiga för att översända till kund. Du kan enkelt ta fram dokumenten ifrån dokumentationssystemet Easoft Docs och översända till kunden. Arbete är mer värdefullt när det är väldokumenterat.

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

Hur kan  kan Easofts docs dokumentation hjälpa?

Du kan använda vårt dokumentationsverktyg som en smidig checklista för att se så att saker verkligen blir utförda i projektet. Dokumenten fungerar till exempel som installatörens kontrollista så att allt man kommit överens om blir gjort. Dokumenten kan fyllas i via telefon, direkt från arbetsplatsen. Du kan bifoga bilder till ditt dokument så att det blir visuellt och lätt att förstå. Vidare har alla parter i projektet alltid tillgång till dokumentationen. Det har med andra ord aldrig varit enklare att följa upp ett projekt än vad det är via Easoft smidiga applikationer. 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Fördelar med Easofts docs dokumentation

Nedan listat några av Easofts egenskaper. Programmet skräddarsys efter företagets behov och nödvändiga egenskaper tas i bruk.

 • Ett miljövänligt sätt att dokumentera

 • Man kan glömma spara bilder till sin mobiltelefon – allt sparas automatik under dokument genom med hjälp av vårt system.
 • Man kan glömma e-post och Whatsapp att dela dokument
 • Dokumenten sparas automatiskt under respektive beställningar
 • Du får färdiga dokumentmallar till flertalet olika användningsområden
 • Få struktur, ordning och reda på dina dokument
 • Du vet alltid vart du har alla viktiga dokument
 • Enkel sortering och överblick över samtliga dokument
 • Automatisk arkivering av dokumenten
 • Digitala dokumentationsmöjligheter till flertalet olika format
 • Lätt att distribuera till kunder

   

 • Enkla att visa upp för intressenter
 • Dokumenten är enkla att använda som checklista för ditt projekt
  Införskaffa en miljövänlig fakturering till ditt företag .
 • Dokumentationen sker enkelt via din mobil, app eller desktop
 • En användarvänlig och enkel vy att lära sig
 • Du får förstklassig support från oss på Easoft
 • Dokumentationen effektiviserar hela din verksamhet

Företag som anlitat Easoft

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

För oss är det ett fulländat analytiskt system, där vi inte behöver något annat för att ha koll på verksamheten. Vi lever tillsammans med Easoft, och de lever tillsammans med oss. Det är som hjärtat i vår verksamhet

Johan Nyberg, utvecklingschef

Nordic Takvård

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix

Vi vägleder våra kunder

Vi är en serviceinriktad systemleverantör och arbetar för våra kunder som en långsiktig partner. Förutom ett för varje kund individuellt skräddarsytt dokumentation erbjuder vi vägledning och utbildning i användningen av systemet. När behoven ändras, kan programmet vidareutvecklas så att man får bästa möjliga nytta av det.

Vi lovar att vår produkt inte är en kostnadspost för dig som kund, utan tvärtom – den sparar pengar. Om vi inte kan lova ditt företag detta så vill vi heller inte samarbeta.

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Vanliga frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion. 

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag berättar mer om dokumentationsverktyget?

Verkar Easoft dokumentationsverktyg bra för dig och ditt företag? Tveka inte att kontakta oss för att få mer information eller för att köpa in programvaran.