Easoft ERP

Tidsrapportering för  byggföretag 

Letar ditt byggföretag efter ett smidigt tidrapporteringssystem? Du kan med hjälp av Easofts tidsrapporteringssystem administrera allt som rör din tidsrapportering för ditt byggföretag. Med hjälp av Easofts kan du genomföra all form av tidsrapportering via din mobil eller surfplatta. All tidsrapportering registreras smidigt i vårt system och du slipper all form av manuellt arbete.

 

Varför införskaffa tidsrapportering för bygg?

Effektiv tidsrapportering för byggföretag

Alla intressenter i dina projekt – både anställda och arbetsledare – kan enkelt registrera sina arbetstimmar direkt i sin mobiltelefon, surfplatta eller desktop. Det går att rapportera i timmar, fasta och löpande minuter. Du kan även dela med dig av samtliga av dina tidsrapporter genom några klick i systemet. Du behöver inte någon form av manuella dokument, utan all rapportering sker smidigt via mobila enheter.

Förenkla kommentarer och dagboksanteckningar

Du kan genom verktyget enkelt genomföra olika former av kommentarer och dagboksanteckningar gällande projektets fortlöpningsprocess. Anteckningarna implementerar du enkelt genom Easofts egenutvecklade användarvänliga applikation, antingen genom din mobil eller stationära dator. Genom att applikationen är molnbaserad kan alla inblandade parter i projektet enkelt få tillgång till dina noteringar. Tidsrapporteringsverktyget förbättrar inte bara projektets tidseffektivitet – utan ger också alla parter en unik insyn i projektets olika arbetsprocesser.

Systemet hjälper dig ha koll på materialförbrukning

Easoft hjälper dig som bygg- och hantverksprojektledare att få 110 % överblick gällande allt som rör era projekts materialförbrukning. Genom den visuellt tilltalande grafiska profilen i tidsrapporteringsverktyget, så kan du enkelt ha koll på den exakta mängden materialförbrukning i ditt byggprojekt. Verktyget gör att du vid behov och i god tid kan beställa mer material – eller dra ner på materialförbrukningen om så önskas. Du får en överblick gällande allt som berör materialförbrukningen i visuellt tilltalande grafer och tabeller. Med hjälp av Easofts-verktyg blir det enkelt att få en överblick gällande allt som rör dina byggprojekts materialförbrukning.

Sortera all inrapportering utifrån projektroller

Easofts tidsrapporteringsverktyg ger dig möjligheten att sortera alla in-rapporterade timmar i projektet utifrån specifika projektroller. Med andra ord kan du se hur mycket tid dina olika anställda har lagt på sina arbeten på arbetsplatsen. Du får en enkel överblick över alla projektrollers utförda arbetstimmar och kan utifrån denna information effektivisera de olika projektrollernas fortlöpande arbete. Utifrån denna information kan du även ta fram fakturaunderlag som du sedan skickar till slutkunderna.

 

Effektivisera din verksamhet

Easofts tidsrapporteringsverktyg hjälper dig även att effektivisera din verksamhetsstyrning. För att du ska kunna effektivisera din verksamhet måste du alltid ha stenkoll på tidspenderingen i dina olika projekt. Med hjälp av vår app får du tillgång till alla olika tidsaspekter i en användarvänlig vy med hjälp av grafer, statistik och diagram. Du kan enkelt upptäcka olika former av tidsbovar i dina projekt och utifrån denna information effektivisera din verksamhet. Du kan utifrån denna information enkelt fatta beslut gällande olika prioriteringar i projektet och på så viss även effektivisera samtliga processer.

 

Färdigt löneunderlag direkt från Easoft

All data som Easofts tidsrapporteringsverktyg samlar in till dig kan du använda som färdigt löneunderlag direkt i vårt affärssystem. Du kan genom denna smidiga process alltid få tillgång till extra detaljrika tidsuppfattningar gällande ditt projekt och med hjälp av detta få bästa möjliga löneunderlagen. Att jobba med löneunderlag genom våra affärssystem är extremt smidigt och enkelt också för den ovana användaren av dessa system.

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Fördelar med Easofts tidsrapportering

Nedan listat några av Easofts orderhanteringsegenskaper. Programmet skräddarsys efter företagets behov och nödvändiga egenskaper tas i bruk.

 

 • Förbättra din lönsamhetsuppföljning
 • Effektivisera företagets tidsregistrering
 • Ni får förstklassig tidsuppföljning
 • Tidsrapportera i timmar – fasta och löpande
 • Ha koll på exakta mänger materialförbrukning
 • Förenkla kommentarer och dagsboksantekningar
 • Sortera all inrapportering utifrån projektroller
 • Färdigt löneunderlag direkt från verktyget
 • Tidsrapporterings app direkt i din mobil
 • Enkelt system att lära sig
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Du får alltid förstklassig support från Easoft
 • Fungerar till surfplatta, dator och desktop 
 • Går att integrera med andra system

Företag som anlitat Easoft

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

Easoft Affärssystem är otroligt användarvänligt. Vi sparar kopiöst mycket tid i vår verksamhetsstyrning med hjälp av systemet.

Jani Jylhä, VD

Vesivek AB

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix Oy

Vi vägleder våra kunder

Vi är en serviceinriktad systemleverantör och arbetar för våra kunder som en långsiktig partner. Förutom ett för varje kund individuellt skräddarsytt tidsrapporteringsverktyg erbjuder vi vägledning och utbildning i användningen av systemet. När behoven ändras, kan programmet vidareutvecklas så att man får bästa möjliga nytta av det.

Vi lovar att vår produkt inte är en kostnadspost för dig som kund, utan tvärtom – den sparar pengar. Om vi inte kan lova ditt företag detta så vill vi heller inte samarbeta.

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Vanliga frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Fortnox-, Visma-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras för varje funktion. 

3. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda varje kund ett system som uppfyller företagets vardagliga behov. Easoft är utvecklat för att kunna aktivera och inaktivera funktioner för att skapa flexibilitet. Vi har möjlighet att utveckla kundspecifika funktioner när det krävs. Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheter och kostnader.

4. Hur fungerar Easofts supporttjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

5. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

6. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

7. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag berättar mer? 

Under ett webbmöte kan jag gå igenom hur Easofts smidiga tidrapporteringssystem kan effektivisera och förbättra er affärsverksamhet. Boka en gratis genomgång genom länken här nedan.