Easoft ERP

Webbaserat affärssystem

Easofts webbaserade affärssystem är skräddarsytt till bygg-, hantverks- och entreprenadföretag. Genom vårt smidiga verktyg kan du ta din verksamhetsstyrning till nya höjder. Här kan du bekanta dig mer med våra smidiga lösningar.

Ett webbaserat affärssystem med förstklassiga lösningar

Förbättra er kalkylering

I vårt affärssystem finns det inbyggda kalkyleringsfunktionaliteter som hjälper dig kalkylera dina byggprojekt på bästa sätt. Till exempel har systemet kalkyleringsmöjligheter för offerter, beräknade av arbetstimmar för dina arbetsprestationer, kalkylering av materialförbrukning och allt gällande UE-kostnader. Allt kalkyleringsarbete sker i realtid, vilket gör att alla projektintressenter hela tiden kan följa allt projektarbete kontinuerligt. Systemet är likaså helt molnbaserat. Du kan med andra ord genomföra allt arbete oberoende av vart du befinner dig – och med vilken enhet du vill.

Rapportering och dokumentation

Att kunna genomföra förstklassig rapportering och dokumentation är en central framgångsaspekt för varje projektledare inom byggbranschen. Därför har vi på Easoft i vårt affärssystem inkluderat rapporterings- och dokumentationsfunktionaliteter. I systemet hittar du flertalet olika standardiserade rapport- och dokumentationsmallar. Du kan till exempel använda våra rapportmallar för besiktning av ditt byggprojekt, skyddsronder, genomförande av skyddsronder, installationsronder och reklamationer. Likaså går det även skräddarsy dina mallar efter andra tillönskade mätvärden. Genom våra rapporterings och dokumentationsfunktionaliteter kan er sälj-, projekt-, ekonomiavdelning få fenomenala verktyg för projektuppföljning.

 

Resurs- och tidsplanering

Vidare har systemet funktionaliteter inom resurs- och tidsplanering som förenklar ditt arbete som byggprojektledare. Du kan genom systemet utföra all form av resurs- och tidsplanering till dina olika projekt i företaget. Allt arbete inom dessa delområden sker i enkla ”drag and drog” funktionaliteter via din mobil, surfplatta eller dator. Att tidsplanerna dina olika projektuppdrag har aldrig varit så enkelt som genom Easoft smidiga verktyg.

 

Fakturering

I systemet hittar du även faktureringsprogramvara. Du kan enkelt administrera allt arbete kring fakturering för ditt bygg- el- och byggföretag. Allt faktureringsarbete sker enkelt i vårt lättanvända system som är extremt lätt att lära sig. Utöver alla traditionella faktureringsmöjligheter kan du i systemet även välja delfakturering, fakturering för utfört arbete eller hela arbetet på en gång. Fakturering för ändrings- och tilläggsarbeten kan läggas in direkt av installatör och faktureringen kan skickas ut direkt eller gå till attest hos projektansvarig.

 

Projekt- och lönsamhetsuppföljning

Easoft affärssystem är likväl ett perfekt verktyg för dig som vill bevaka lönsamheten i ditt projekt i realtid. Du kan tex på ett förstklassigt sätt följa upp tids- och kostnadsbruk för olika delmoment i ditt projekt.  Ett exempel på detta är att du kan i realtid få information om hur mycket byggmaterial det har gått åt i projektet. Du kan tex enkelt att följa upp hur mycket byggmaterial det har gått åt i projektet.  

Ett affärssystem, entreprenad, hantverkare och byggföretag i Stockholm

Easofts affärssystem är går att integrera till flertalet olika målgrupper, yrkeskategorier och branscher. Huvudmålgruppen för vårt företag är dock entreprenader, hantverkare och byggföretag som letar efter ett förstklassigt affärssystem. Via Easofts användarvänliga lösningar får ditt företag i Sverige ett verktyg som kan optimera er verksamhet från ett tids- och kostnadsperspektiv. Anlitar du oss kan vi garantera att du inte får några halvdana lösningar. Utöver detta är våra tjänster helt molnbaserade och går att använda oberoende av vart du befinner dig.

 

Affärssystemet kan integreras till bl.a. följande ekonomisystem:

Egenskaper

Här nedan kan du bekanta dig med några av de fördelarna som Easofts affärssystem erbjuder ditt företag. Vi jobbar alltid med skräddarsydda lösningar mot våra kunder.

 • Kalkylering
 • Lönsamhetsuppföljning
 • Tidsregistrering
 • Tidsuppföljning
 • Lönehantering
 • Installationskalender
 • Vidarefakturering
 • ÄTA hantering
 • Lager
 • Leverantörsfakturor
 • Skräddarsydda rapport- och dokumentmallar
 • Reklamationshantering
 • Kartapplikation
 • Säljledningsverktyg
 • Automatisk provisionsberäkning
 • Automatisk ackordkalkylator
 • Mätprotokoll
 • Arbetsplanering

Mycket tydligt och enkelt system men som tillgodoser även större användningsbehov

Timo Peltomäki

Pokas Oy

För oss är det ett fulländat analytiskt system, där vi inte behöver något annat för att ha koll på verksamheten. Vi lever tillsammans med Easoft, och de lever tillsammans med oss. Det är som hjärtat i vår verksamhet

Johan Nyberg, utvecklingschef

Nordic Takvård

Easoft har hjälpt oss att följa upp våra marginaler. Vår lönsamhet har stärkts avsevärt och vi vet i dag vilka typer av projekt som är bra för oss. 

Hannes Suomala, VD

Stepfix

Easoft Oy / Toiminnanohjausjärjestelmän valinta asennusliiketoimintaan - mitä ottaa huomioon?

GUIDE FÖR VAL AV AFFÄRSSYSTEM

Ladda ned en gratis guide!

I guiden presenterar vi vad man bör ta hänsyn till vid val av affärssystem till ett företag verksamt inom renovering, installation, bygg eller entreprenad. Ladda ned manualen och undvik de vanligaste misstagen vid val av system för verksamhetsstyrning.

Ofta ställda frågor

1. Kan Easoft integreras i andra system?

Ja. Easoft har redan färdiga integrationer bl.a. till Talenom-, Trust Kapital-, Procountor- och Unifaun-systemet. Med Easoft kan man också bygga integrationer till andra system.

2. Kan användarbehörigheter ändras som man själv vill?

Användarbehörigheterna kan definieras helt enligt företagets önskemål. Användargrupper och behörigheter kan administreras mycket noggrant.

3. Hur fastställs Easofts användarspecifika avgift?

En användarspecifik avgift debiteras månadsvis för användare som är aktiva eller som har loggat in i systemet under den aktuella månaden.

4. Hur lyckas man skräddarsy Easofts affärssystem efter företagets behov?

Easofts målsättning är att erbjuda kunderna ett system som motsvarar företagets karaktär. Om systemet saknar någon funktion, kan systemet utvecklas så att det tillgodoser behoven. Avtal om kostnader för utvecklingsarbete ingås alltid separat innan projektet påbörjas.

5. Hur fungerar Easofts supportjänst?

Easofts supportjänst är tillgänglig för systemanvändarna vardagar mån–fre kl. 09:00–16:00.

6. Var är Easofts servrar placerade?

Easofts information lagras i vår finländska samarbetspartners molntjänst i Finland.

7. Är Easoft ett svenskt eller finskt företag?

Easoft har verksamhet i både Sverige och Finland. Affärssystem EAS AB är ett svenskt dotterbolag i Easoft Group.

8. På vilket system är Easoft byggt?

Easoft ERP är ett av Easofts egenutvecklade system som inte är baserat på något befintligt system. Detta möjliggör en smidig och kostnadseffektiv utveckling även i fortsättningen.

Får jag presentera Easofts egenskaper mer i detalj?

Är du företag intresserat av att införskaffa Easofts webbaserade affärssystem? I ett webbmöte presenterar vi Easofts egenskaper och går igenom hur Easoft kan förbättra er affärsverksamhet.